2777
2789
عنوان

من بشدت مرد ستیزم😐

225 بازدید | 26 پست

قبلا در این حد نبودم هرروز بیشتر از قبل مردستیز میشم چرا؟😐

ینی میبینم یه شوهری اجازه نمیده زنش یه کاری رو انجام بده رسما میخوام اون مرده رو از وسط پاره کنم

اصلا زن و شوهر به کنار تو رابطه های دوست دختر پسری هم میبینم دوست پسرا به دوستام یه حرفی میزنن اونا هم میگن چشم حرص میخورم مثلا میگن فلان جا حق نداری بری یا این لباسو حق نداری بپوشی اونا هم میگن باشه برام عجیبه

من ۳ساله با پارتنر خودم هستم خیلی غیرتیه ترک هم. هست بهم هرچی میگه میشورمش میزارم اونجا، ولی چون دوسم داره هنوز باهمیم

شاید فکر کنین چون پارتنرمه ،شوهرم نیست قورتش میدم ولی شوهرمم بشه بخواد تعیین تکلیف کنه واسم میشورمش پهنش میکنم میشناسم خودمو

نه اینکه مهربون نباشم مهربونما از زور گفتن بدم میاد

اصلا بنظرم هیچ مردی با هیچ نسبتی حق نداره واس هیچ زنی تعیین تکلیف کنه

❤️

تنها نیستی منم کرم دارم میخوام مرد ها و پسر ها رو گاهی اوقات جر بدم😃😃🤣🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی راه میام بعد موقع زور گفتن دود از سرم بلند میشه همه چیو با هم پودر میکنم

بعد مامانم میگه نه تو وقت ازدواجت نیست قاطی هستی😑 طرف زور بگه من بگم چشم اون وقت درستم؟

ما هم هستیم .منتها چون زورمون نمیرسه  میریزیم تو خودمون

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

تنها نیستی منم کرم دارم میخوام مرد ها و پسر ها رو گاهی اوقات جر بدم😃😃🤣🤣🤣🤣

دقیقا تو متنم خواستم بنویسم جر بدم گفتم میشورم پهن میکنم

ینی دوست پسر من انقدررر غیرتیه واس خواهراش، ولی تو این سه سال حریف من نشده شاید بگین دوست نداره نه اتفاقا خیلی داره چون خیلی کارا واسم کرده ولی بیچاره واقعا کم میاره جلوم

❤️

دقیقا تو متنم خواستم بنویسم جر بدم گفتم میشورم پهن میکنمینی دوست پسر من انقدررر غیرتیه واس خواهراش، ...

من اصلا از دوست پسر و اینا هم خوشم نمیاد اگه پیدا کنم فقط میخوام ازش پول بگیرم😃🤣🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝