2777
2789
عنوان

داداشم گفت برو گمشو خونتون

| مشاهده متن کامل بحث + 5466 بازدید | 173 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدم ولی اومد معذرت خواهی کرد نرفتم 😂

بهش اهمیت نده اینجوری یاد میگیره دائم بهت میگه 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

چون وقتی یکی از خونه پدر میره دیگه عضو اون خونه نیست وقتی میره اونجا همه معذب میشن به خصوص پای عروس ...

خونه پدر تا همیشه درش برای بچه هاش بازه وداماد وعروس هم عضو جدید هستن باید پذیرفتشون. اینکه بچه ها درس دارن درسته ولی کسی حق نداره به اون یکی بگه چرا اومدی  

معذرت خواهی کرد ولس من نرفتم دیکه نشستم تو حیاط

الهی گناه داشت بخدا پسر من ۱۲ سالشه جنگ می‌کنه با من دو دقیقه بعدش بوس بوس می‌کنه اینا هنوز نوجوان هستن نمیتونن کنترل کنن هیجاناتشون رو 

اولا آدم بعد ازدواج بعد بچه دار شدن و.... همچنان عضو اون خونه هستخونه پدری خونه اول آدم خونه خودش یا ...

ولش کن عزیزم طرز فکر خطرناکی داره

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

دختر هم بچه است وقت خوشگذرونیش و گشتنش هست خاک تو سر کسی که بچه ۱۴ ساله رو عروس میکنه

اگه منظور خاک بر سر با من هستی ک من و خانوادم بالا۲۵ شوهر می‌دیم

ولی حقیقت هست دختر ۱۵ساله تو روستا و شهرستان میره خونه شوهر

تو سایت هم زیاد هست کار به درست و غلط کار ندارم اما این حقیته 

و اینکه بچه تا ۷سال بچه هست

بچه ۱۴ساله کجا بچه هست ک بخواد بگه خواهرش بیاد یا نه

ادب و شعور و تربیت باشه بچه ۱۰ساله هم نمیگه از خونه پدری برو

خیلی کم اویزون مردم نمیشم

یا ابوالفضل پدر و مادر مردمن؟ فقط شوهر خانواده محسوب میشه؟ کسی که دی ان ا مشترکی هم ندارید حتی باهم... 

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

خونه پدر تا همیشه درش برای بچه هاش بازه وداماد وعروس هم عضو جدید هستن باید پذیرفتشون. اینکه بچه ها د ...

نظر من اینه  الان که رفتیم از خونه پدر و مادر اولویت اون خونه برای کسی هست که هنوز تو اون خونه است و جایی دیگه ندارن خودخواه نباشیم بزاریم تو خونه به برنامه و زندگیشان برسن خودمون رعایت کنیم