2777
2789

نامزد نیستیم سه ساله با همیم خانواده ام راضی نمیشن بیان خواستگاری 

خانواده ام مذهبی ان ولی ایشون اهل موسیقی ان و بعضی وقتا با گروه شون میرن اجرا عروسی و کافه

البته شغل اصلی شون این نیست و تو یه شرکتی مشغول به کاره

من خوشم نمیاد بره جشن هم استرس میگیرم هم بدم میاد یه عده دختر جلوش برقصن خانواده ام هم که اصلا موافق این کار نیستن 

نگین از اول نمی دونستی و... نه از اول که باهاش بودم جشن نمی‌رفت فقط برا خودش پیانو و ارگ میزد

الان نمیتونم تحمل کنم این وضع رو رابطه رو تموم کنم کارما پس میدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا نه دیگه الکی ک نمیخوای ردش کنی ک کارما پس بدی بشین اول صحبت کن باهاش بگو از اول ک اینطوری نبودی ک بخام بپذیرم و قبول داشته باشم من و خانوادم یک سری ارزش ها و اعتقاداتی داریم که بهتره تو هم اون کارتو بزاری کنار... اگر قبول نکرد بعد دیگه ادامه دادن این رابطه اشتباهه

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

نه عزیزم براچی کارما پس بدی . خانوادت مخالفن ایشونم اگ منطقی باشه کنار میاد

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

میگم اگه دلش بکشنه چی🥺دوسش دارم خیلی ولی اصلا مناسب هم نیستیم کات کنم خودمم داغون میشم🥺

نترس پسرا پوست کلفتن.

اینی هم که شما میگی بعدها همش باهاش جنگ اعصاب داری و اون موقع اون براش مهم نیست که دل شما نشکنه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

وا نه دیگه الکی ک نمیخوای ردش کنی ک کارما پس بدی بشین اول صحبت کن باهاش بگو از اول ک اینطوری نبودی ک ...

نمیتونم ازش بخوام کنار بزاره چون می‌دونم خیلی علاقه داره انگار این علاقه تو خونِ شه

بدون موسیقی انگار افسرده ست

خودش که میگه کنار می‌زارم ولی می‌دونم نمیتونه

نترس پسرا پوست کلفتن.اینی هم که شما میگی بعدها همش باهاش جنگ اعصاب داری و اون موقع اون براش مهم نیست ...

خودمم می‌دونم اگه ادامه بده تو آینده خیلی باهاش مشکل خواهم داشت ولی دوستش دارم نمیتونم ازش دل بکنم 

پسر بدی نیست فقط مناسب من نیست 

خودمم می‌دونم اگه ادامه بده تو آینده خیلی باهاش مشکل خواهم داشت ولی دوستش دارم نمیتونم ازش دل بکنم پ ...

عزیزم خواهرانه مادرانه بهت میگم رهاش کن. یه مدت اذیت میشی ولی به جاش آیندت خراب نمیشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

سه سال زمان کمی نیست این همه خاطره رو چیکار کنم

بحث کارما ی موضوعه ،دلبستگیت یه موضوع دیگه. نه خودت راضی ای از کارش ن خانواده ات . بعدا هم هر مشکلی پیش بیاد خانوادت میگن ما ک گفتیم نکن .

چون سه سال یه مسیری رو رفتی و الان فهمیدی اشتباهه ، دلیل نمیشه بخاطر این سه سال تا اخر عمرت مسیرو ادامه بدی عزیزم

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍