2777
2789

بچه ها چند روز پیش یکی از دوستای قدیمیم و فالو کردمو یکم صحبت کردیم الان چند روز بعدش اومده میگه که 

سلام خوبی ببین یه پسره هست عینکیه سمند سیاه داره و اسمش فلانی رل توعه 

منم گفتم من رل ندارم چرا همچین فکری کردی 

گفت من فکر تنکردم تو مدرسمون میگفتن 

گفتم عکس پیره رو داری 

کگفت رل توعه از من سراغ میگیری 

احساس میکنم دروغ میگه نظر شما چیه یه کوچولو استرس گررفتم چیکار کتنم 

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>>

نفهمیدم برای اینکه نفهمن الکی گفتی رل نداری؟ 

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوم راهنمایی بودم بهم تو کلاس تهمت زدن گفتن دوست پسردارم ابرومو بردن شماهم تلافی کن بگو فلان پسره باموتور اومد سراغت دوست پسر توبود؟دیگه بهت تهمت نزنن بعضیا دنبال دعواهستن من که نمیبخشمشون بهم تهمت زدن😭😭😭😭

منم دوم راهنمایی بودم بهم تو کلاس تهمت زدن گفتن دوست پسردارم ابرومو بردن شماهم تلافی کن بگو فلان پسر ...

اخه اصلا با این دتره هممدرسه ای نیستم نمیدونم چه واکنشی نشون بدم از یه طرف اگه واقن باشه که خاک ب سرم ولی حس میکنم دروغ میگه همچین چیزی نیست

نه واقن ندارم اصلا شخصی با این مشخصات نمیشناسم

میخوان اذیتت کنن یا شایدم دچار سوتفاهم شدن

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

خب الان من چیکار کنم واکگنش نشون ندم

اگه بازم ادامه دادن بگو ازشون شکایت میکنی

بهش بگو اولا من دوست پسر ندارم دوما زندگی شخصی من به کسی مربوط نیست یه بار دیگه بهم تهمت بزنی ازت شک ...

میگه تو مدرسمون میگفتن این خودش نمیگه که