2777
2789

عزیزم خوب کاری کردی که جواب ندادی و رفتی اتاقت .اینجوری شعور خودت رو رسوندی که جواب بزرگتر رو ندادی بقیه هم اگه ظاهرا خندیدن برات مهم نباشه و اعتنا نکن برای شام برو سنگین بشین غذا تو بخور و کارهایی که همیشه انجام می دادی رو انجام بده و اگه بعد از رفتن مهمونها مادرت آمد دلجویی کنه بگو توقع نداشتم بخاطر یک چیز بی ارزش من رو تو جمع خرد کنی .خودت رو اذیت نکن متاسفانه بعضی از مادرها درست حزف زدن رو نمی دونند وشما هم نمی تونی تغییرشکل بدی انشالله دانشگاه خوب و کار خوب و آینده خوبی داشته باشی 

خوشبحالت عزیزم کاش زودتر دانشگاهم اوکی بشه برم خوابگاه راحت بشم و از اون ورم ازدواج دیگه برنگردم تو ...

مامانم عوض نشده من رفتارم رو باهاش تغییر دادم الان بهتر شده نسبتا

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دید دستم قوارمه نه قورمه سبزی ها قوارمه (گوشت گوسفند سرخ شده)

اها درسته

رفتارش واقعا بد بوده عزیزم 

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی