2777
2789

همسایمونه بچم میره مهد اونم میره

امروز روز اول بود من بردمشون با ماشین

شوهرم میگه قبول نکن نبرش مسئولیت داره

ولی دلم میسوزه باباشم نیسش سرکاره اونموقع

ب نظر شما ببرم یا نه

اگه میگین نه چ بهونه ای بیارم

ازون زناس ک روزی ده دفه بهم زنگ میزنه صبحانع برا پسرت چی میزاری. تکالیفشو نوشته و..  . 

شوهرم ب خاطر اینکه پررویه و دم ب دقه زنگ میزنه خوشش نمیاد و میگه نبریش 

خونمونم هرروز میا

ولی من خونه اونا نمیرم

نه اصلا قبول نمیکنم

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اگه میخوای ببرم خودتم بیا وگرنه شوهرم گفته مسئولیت قبول نکنم خدایی نکرده دماغش خون بیاد میکشتت

دقیقن خودمم خواسم بگم اگ میخای خودتم همرام بیا

الان بچه خواهرمم میبرم مامانش باهام میاد

منم همینو میگممهدم نزدیکه کلن پنج دقس

من یبار داشتم پسرمو میبردم یه ماشین یهویی پیچید جلوم ترمز ناگهانی گرفتم پسرم از رو صندلی پرت شد پایین

خدایی نکرده یه همچین اتفاقی افتاد رفت به مادر پدرش گف چی میخوای بگی؟

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
من یبار داشتم پسرمو میبردم یه ماشین یهویی پیچید جلوم ترمز ناگهانی گرفتم پسرم از رو صندلی پرت شد پایی ...

میدونی اصا دوست ندارم خودم ببرمش

از طرفیم دلم میسوزه بچه میگه دوس دارم با خاله برم

نمیدونم چطوری بهشون بگم ناراحت نشن

چه بهونه ای بیارم؟

واضح بگو نمیتونم مسئولیت بچه تون قبول کنم ، الان نه بگی خیلی بهتره

اگر قبول کنی یه روز نتونی بری طلبکار هم میشه

یه مقدار باهاش سر و سنگین باش میاد خونتون ،یعنی چی هر روز اونجاست هی زنگ میزنه

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️