دلار الان یک هفتس نشسته رو جاش تکون نخورده رو ۱۱۳ تومن مونده تو این هفته فقط وسیله ۸۰ میلیونی شده ۱۲۰ تومن الهی خدا خفه کنه اونی که از فرصت سو استفاده میکنه طلا فروشا از ذوق دارن میمیرن دونه دونه کاسبا عشق میکنن از این شرایط دیگه نمیدونن که انباراشون خالی میشه خودشونم گیر میکنن تو لجنی که خودشون بهش دامن زدن
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قیمتا خیلی عجیب غریب شده پارسالم دلار رفت بالا ولی اینجوری افسار پاره نکرد جنساولی اقتصاددانا پیش بی ...
از خودمونه که بر خودمونه کاسب میری ازش جنس بخری میگه این ایرانیه به درد نمیخوره خارجی بردار وفتی گرون میشه بهش میگی این ایرانیه به دلار چه میگهه نهههه این همه چیش خارجیه تو ایران دوتا بچه نشسته با چسب ماتیکی به هم چسبوندش
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی