2777
2789
عنوان

مردم عجب و سو استفاده گر

102 بازدید | 19 پست

دلار الان یک هفتس نشسته رو جاش تکون نخورده رو ۱۱۳ تومن مونده تو این هفته فقط وسیله ۸۰ میلیونی شده ۱۲۰ تومن الهی خدا خفه کنه اونی که از فرصت سو استفاده میکنه طلا فروشا از ذوق دارن میمیرن دونه دونه کاسبا عشق میکنن از این شرایط دیگه نمیدونن که انباراشون خالی میشه خودشونم گیر میکنن تو لجنی که خودشون بهش دامن زدن

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتا خیلی عجیب غریب شده پارسالم دلار رفت بالا ولی اینجوری افسار پاره نکرد جنساولی اقتصاددانا پیش بی ...

از خودمونه که بر خودمونه کاسب میری ازش جنس بخری میگه این ایرانیه به درد نمیخوره خارجی بردار وفتی گرون میشه بهش میگی این ایرانیه به دلار چه میگهه نهههه این همه چیش خارجیه تو ایران دوتا بچه نشسته با چسب ماتیکی به هم چسبوندش

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

بله متاسفانه همسرم پخش مواد غذایی داره گاهی محصولاتی که داده به فروشگاه ها رو میبینهباورش نمیشه انقد ...

از این موضوع عشق میکنن

نه دیگه. فرقی نداره. باید جنسو جایگزین کنن با قیمت بالافقط خوبی که داره ارزش سرمایه شون همسو با تورم ...

خب همبنه فک نمیکنن انبار خالی میشه 

از خودمونه که بر خودمونه کاسب میری ازش جنس بخری میگه این ایرانیه به درد نمیخوره خارجی بردار وفتی گرو ...

بعد میخوان بگن حمایت از کالای ایرانی 

اخه لامصب لپ تاپ و گوشی داریم تو ایران که دلمون خوش باشه به کالای ایرانی 

ایرانی ها هنوز یه افتابه نمیتونن بسازن 

حالا من چطور جهاز بخرم

منم تو جهاز گیر کردم اگه بدونب لباسشویی که اسفند ماه ۲۳ تومن شده ۳۵ تومن یخچال ۶۰ تومنی شده ۱۱۰ تومننن

بعد میخوان بگن حمایت از کالای ایرانی اخه لامصب لپ تاپ و گوشی داریم تو ایران که دلمون خوش باشه به کال ...

نمیتونن واقعا من فک میکنم همین محصولات اسنوا و پاکشما رو هم شبونه میفرستن چین براشون چسب میزنه

وای خدا حالا چیکار کنیم؟

هیچی جای لباسشویی تشت میخریم جای یخچال از این یخچال فیبری ها که باهاش بستنی تو پارک میفروشن میخریم