2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون این کارو انجام بده ناراحت میشین😵‍💫🤔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 35 پست
نه از این ناراحت میشم که با دختر صحبت می‌کنه حالا هرکسی هم باشه مهم نیست...

متوجه نشدم

کارمند زیر دستشه

نمیشه صحبت نکنه

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
اینم همونجا گفت تسلیت وباز امروز صبح پیام داد ۹صبح تا رسیدنیاز بود؟

عزیزم شما از اون خانم ناراحت نیستید در واقع از همسر خودتون ناراحتید ، حالا ایندفعه رو بزارید به پای ادب همسرتون ، اگر دوباره تکرار شد این مدل رفتار در مورد همکار خانم ، اونموقع حق دارید ناراحت شید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما از اون خانم ناراحت نیستید در واقع از همسر خودتون ناراحتید ، حالا ایندفعه رو بزارید به پای ...

گفت تسلیت گفتم چون روز قبل که بهش خبردادن داشت گریه میکرد حس کردم متوجه نشد

خوب مرد حسابی تو که دیدی بهش تازه خبر دادن داره گریه میکنه چه تسلیت گفتنی...

به نظرم زیاده روی بود یکیش

شما چی فکر میکنی

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
گفت تسلیت گفتم چون روز قبل که بهش خبردادن داشت گریه میکرد حس کردم متوجه نشدخوب مرد حسابی تو که دیدی ...

گفتم که من بودم حالا این دفعه رو میزاشتم پای ادبش 

بازم این مدل رفتار تکرار بشه دیگه جای نگرانی داره ، توجه خاص و فلان . ولی این دفعه نه ، خصوصا که پیش شما انجام داده و پنهون نکرده خوبه 

گفتم که من بودم حالا این دفعه رو میزاشتم پای ادبش بازم این مدل رفتار تکرار بشه دیگه جای نگرانی داره ...

پیامش کاملا رسمی بود

آره ببینم کلامی گفته دیگه ناراحت میشم

متوجه نشدمکارمند زیر دستشهنمیشه صحبت نکنه

باشه خب اوکی،من دوست ندارم شاید شما راحت باشی ولی کارمند فقط راجب شغلش باید صحبت کنه اونم در شرکت نه خارج از کمپانی و داخل پیوی

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲