2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون این کارو انجام بده ناراحت میشین😵‍💫🤔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 35 پست
آخه من انتظار داشتم زودتر پیام بده به همسرمیا مثل همه آقایون بگه به خانومتون تسلیت بگوهمسرمم دیروز ت ...

همسرتون با کارمندشون درست رفتار کردن

ولی منم بعنوان یه کارمند اگر پدر خانم مدیر مستقیمم فوت کنند لزوما پیام نمی‌دم حضوری تسلیت میگم

شما اگر توی اون شرکت شاغل نیستید عملا رابطه کاری و غیرکاری با کارمندان همسرتون ندارید

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نخواستم به من بگهبه همسرم بگه به خانومتون از طرف من بگو

به جان خودم تا همین لحظه نمی‌دونستم اگه پدر خانم یا مادر خانم رئیسم فوت کرد ،من باید به رئیسم بگم به خانمتون از طرف من تسلیت بگید . والا نمی‌دونستم همسر رئیسم همچین توقعی داره . ولی من مادربزرگم فوت کرد و تو محل کارم بهم خبر دادن ، رفتم مرخصی بگیرم رئیسم بهم تسلیت گفت . 

نه از این ناراحت میشم که با دختر صحبت می‌کنه حالا هرکسی هم باشه مهم نیست...

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

به نظرم زندگی رو خیلی سخت گرفتی اصلا اون خانم تو زندگی شما هیچ جایگاه خاصی نداره که انقدر رو احترام گذاشتن یا نذاشتنش حساس شدی

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

خیلی دغدغه مسخره ای هست

پدرتون فوت کرده شما تسلیت هارو شمارش میکنید؟

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

وقتی شما با کارمندان اون شرکت ارتباطی نداشته و  ندارید 

به نظرم دلیلی نداره بخوان مستقیم یا غیرمستقیم بهتون تسلیت بگن. رو این مدل چیزای کوچولو اگر بخواین حساسیت نشون بدین زندگی خیلی براتون سخت میشه.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

به جان خودم تا همین لحظه نمی‌دونستم اگه پدر خانم یا مادر خانم رئیسم فوت کرد ،من باید به رئیسم بگم به ...

اینم همونجا گفت تسلیت و

باز امروز صبح پیام داد 

۹صبح تا رسید

نیاز بود؟

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
دردت جای دیگه اس

کجا

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟