2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید بیش فعالی رو دیدم واقعا افسوس خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 82 پست
افسوس نخور اگه بچه نخوره شما خیلی سطحی بهش نگاه کنی حتی نمیتونه دانش اموز خوبی باشه خوب درس بخونه و ...

شما شايد نياز نداشتي

بعضيها برا تمركز درس خوندن ميخورن ولي اوني ك بدنش نياز داره فرق داره با بدن كسي ك نياز نداره

راستي چطور تونستي بخوري شايد مهدي راضي نبود

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

بیش فعالی ساده نیست

اونم تازه توی پسر که انرژیشون دوبرابر دختراست

یکیو میشناسم که پسرش کلاس اوله یجا بند نمیشه همش داره تو مدرسه کتک کاری میکنه توی خونه هم مدام جیغ میزنه و میدوعه و خواهر کوچیکترشو هم میزنه

اینا رفتارای نرمال و ساده نیست 

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیش فعال داریم تا بیش فعال مشاور من دکتر هستش بیش فعالی داشت تنها مشکلش این بود راه زیاد می‌رفت مثل خودم من تو مدرسه عادی و طبیعی بود خونه فضول بیش فعال ها میتونن موفق باشن بی قرص هم ولی نمی‌دونم شدتش چطوریه بعضیا انگار خیلی حادن

فکر می‌کنی چرا خیلی از بچه ها خوب درس یاد نمیگیرن یا خوب نمیتونن درس بخونن و نمره خوبی بگیرن؟ چون خنگن؟ چون ژنتیک شون ایراد داره؟

نه دلیلش همین بیش فعالی یا نداشتن تمرکز 

وگرنه اکثر آدم ها باید بتونن تقریبا شبیه هم درس یاد بگیرن و موفقیت تحصیلی به دست بیارن

مشخصه اطلاعاتت در حد زیر صفره

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بیش فعالی ساده نیستا

اگه جواب تست فرد بیش فعال عددش بالا باشه خطرناکه

نمیتونه خطر رو تشخیص بده،،

تو سن پایین کارهای خطرناک میکنن،هل دادن دوستاشون از پله های مدرسه،دعوا،نخوندن درس،کلا به سمت کارهای پرخطر گرایش دارن و بارها بگی خطر داره باز متوجه نیستن و تکرار میکنن، تو سن کم نمیتونن به سیگار نه بگن

اینهمه معتاد و افراد خیانت کار و بزهکار ببین بیش فعال هستن

مه پیگیر  نبودن خانواده ها

اکه درصد بیش فعالی خیلی بالا نباشه با نوروفیدبک درمان میشن 

وگرنه حتما دارودرمانی، درسته که دارو عوارض هم داره و ولی اونقدری نیست 

گاهی بدون دارو جون خود فرد یا افرادیکه باهاشون در تعاملن درخطره

خانوادع، همسالان، معلم

اسی واقعا باید درمان شناگه اینجوری بمونن بزرگ شن خودزنی و خودکشی میکنن پسر عموم تیکه تیکه اس

اصلا ربطی نداره اتفاقا اون دارو ها بدترشون می کنه من خیلی هارو دیدم دارو مصرف کردن جز تخریب روح و روان هیچ چیزی نداره  

اره اکثر بچه ها تو یه سنی بیش فعالن خودش به مرور خوب می شه

پس معلومه بچه پیش فعال ندیدی عزیزم😂

پیش دبستانی که بودم یه دختر پیش فعالی داشت

تو یه کلاس تنها بود و فقط با یه معلم ک اونم نمیتونست کنترل کنه با اینکه قبل اومدن بهش دارو هم میدادن!

فک کن ،یه کلاس ،یه دانش اموز و یه معلم کههه بازز با این شرایط نمیتونست بچه رو کنترل کنه!

یادمه یبار از کلاس فرار کرد اومد تو کلاس ما موهای یکی از بچه ها رو تو مشتش گرفت بعد لامصب مگه اون طفلکو ول میکردد 

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!