2777
2789

😂😂

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

منمممم😂😂😂😂

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه وضعشه همسن های ما ازدواج کردن بچه دار شدن طلاق گرفتن دوباره در شرف ازدواجن ما هنو سینگلیم سوهر پی ...

اصن اون بدرک چرا کسی پیشنهاد نمیده دیگ ؟؟؟ 

حس زشتی بهم دست دادههههه🥲😂

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

همووونن🥲😂داغ دلمو تازه کردی

تو یکی ع تایپکام یکی گف شوهر شدع مثل زمین و طلا هر کی داره از قبل داره😂😂 خیلی دوسش داشتم

اصن اون بدرک چرا کسی پیشنهاد نمیده دیگ ؟؟؟ حس زشتی بهم دست دادههههه🥲😂

فشار اقتصادی اونقدر زیاد شده که پسرا هیچی رو گردن نمیگیرن حتی دوستی🤕😅

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

فشار اقتصادی اونقدر زیاد شده که پسرا هیچی رو گردن نمیگیرن حتی دوستی🤕😅

قبلا ی عروس ننم میشی میگفتن میرفتن لنتیا همونم نمیگن واس اعتماد بنفسمون😂 

قبلا ی عروس ننم میشی میگفتن میرفتن لنتیا همونم نمیگن واس اعتماد بنفسمون😂

😅😅اوضاع ناجوره پس

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

چه وضعشه همسن های ما ازدواج کردن بچه دار شدن طلاق گرفتن دوباره در شرف ازدواجن ما هنو سینگلیم سوهر پی ...

برای پسرهای درست و حسابی و دختر های درست و حسابی همینه خواهر
کسی که ادم حسابیه دنبال کار ، تحصیلات و ..... تهش گاهی تنها میمونه
اونایی که صبح تا شب کف خیابونن و اینور و اونور انواع رل و رابطه رو چشیدن و هنرشون همونه