2777
2789
عنوان

عقد کرده ها چجوری شب خونه طرف مقابل میخوابن

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 84 پست
باز هم اینکه دختر و پسر رو قفل در حساس میشن و خیلی چیزای دیگه و طبیعت قضیه لو میره ، سخت نبود براتون ...

🤣🤣🤣دغدغه منم هست

من که عمرا بذارم شب خونه ما بمونه 

خودم که بمیرمممم نمیرم

بمونه هم نمی‌ذارم کاری کنه

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکار رابطه جنسی بقیه دارین بعد همه قراره حمام برن ؟سرتون توکار خودتون باشه

چرا چرت میگی 

صرفا کنجکاویه میخواد حس بقیه رو هم بدونه

راجب شخص خاصی نه نظر داده ن قضاوت

زورت نکردن نظر بدی

من یه اوسکولی رو می شناسم حوله نو براشون خریده بود بعد خودش به زور دختر و دامادش رو با هم فرستاده بو ...

عروس کوچیک ما هم اصلا مراعات نمیکرد کل دوره نامزدی شبانه روز خونه ما بود. بچه هم نبود سی سالش بود. من یک شب موندم خونه مادرم واقعا من به جاش خجالت کشیدم منم دادش و خواهر مجرد تو خونه داشتم

من داشتم بعدم منم بخاطر پسرشون می موندم نه دلیخودشون می دونستن پسرشون نیاز داره تازه ناز هم می کشیدن ...

خب این دیدگاه شماست . این کار ارزش ادم پایین میره و یه جور اویزون بودن . مگه میشه ادم حریم خودش از بین ببره تو خونه زندگی بقیه و بگه کار خوبیه

چرا چرت میگی صرفا کنجکاویه میخواد حس بقیه رو هم بدونهراجب شخص خاصی نه نظر داده ن قضاوتزورت نکردن نظر ...

دقیقا من نمیگم کار بدی هست ، چون خیلی رایج هست دوست داشتم بدونم چجوری هست ، آیا من خیلی خجالتی هستم

برای خیلی از پسرها سخت هست تو عقد خودداری کنن

من خودم چون یک سال عقد بودم و از شوهرم دور بودم مجبور بودم برم بمونم من تهران بودم اون مشهد بعدم خب نیاز داشت دیگه منم زنش بودم با اینکه خیلی مقاومت کردم منم ولی نشد

چرا چرت میگی صرفا کنجکاویه میخواد حس بقیه رو هم بدونهراجب شخص خاصی نه نظر داده ن قضاوتزورت نکردن نظر ...

وقتی کسی دغدغش این چیزا باشه دیگ معلومه اونایی ک نشستن باهاش درمورد رابطه وحموم رفتن بقیه بحث میکنن معلومه چ چیپن

ازدواج کنن برن سرخانه زندگیشون به جای این که تو کوچه باهم باشن

واه خب دارن عروسی میگیزن اماده کردن یه خونه زندگی یع شبه نمیشه که درحد یسال طول میکشه انقد حسود نباشید

خب این دیدگاه شماست . این کار ارزش ادم پایین میره و یه جور اویزون بودن . مگه میشه ادم حریم خودش از ب ...

خب وقتی شوهرت نیاز داره چیکار کنی بعدم زمان قدیم عروس با مادرشوهر زندگی می کرده مگه حریمش از بین میره این یه حق طبیعی بین زن و شوهر همه هم می دونن که هر زن و شوهری دارن چه عقد چه بعد عروسی ما هم یه سری شبا تو اتاق طبقه بالا شوهرم می کردیم و هیچ کس هم نمی فهمید یعنی اگر هم می فهمیدن چیزی زشتی نیست منم نمی خواستم بمونم که ولی وقتی میدنن پسرشون می خواد اونا هم با من خوب رفتار می کردن

وقتی کسی دغدغش این چیزا باشه دیگ معلومه اونایی ک نشستن باهاش درمورد رابطه وحموم رفتن بقیه بحث میکنن ...

گمشو با دغدغه هات از همچین تاپیک هایی بیرون