2777
2789

؟

یعنی تا دو ساعت از دنیا آزادم. یه حسب بیهوشی فوق العاده. 

من شب ها خیلی بد می خوابم و اصلا شاید نخوابم، چون باید کار انجام بدم. به خاطر شرایط زندگی شخصیم. 

صبح تا ظهر هم که نمی تونم بخوابم. و با نهایت خستگی بعد از ظهرا اگه قرص نخورم باز هم نمی تونم بخوابم. دو تا الپزازوالم نیم می خورم و از دنیا راحت می شم. خیلی دوستش دارم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلاً مصرف میکردم و میتونم بگم شدید پشیمونم،با اینکه حس خیلی خوبی میداد بهم ولی باعث شد پیامهایی به کسایی بدم که نباید میدادم😂بعدم بخاطرشون فراموشی هی میگرفتم

عسله لامصب عسلمن قبل شام میخوردم غذام که تموم میشد میرفتم اون دنیا خیلی خوب بودولی الان که چند سال م ...

من در شرایطی هستم که خیلی بدم نمیاد فراموشی بگیرم. .. این قدر جزئیات اتفاقات و همه چی یادمه که حالم داره از همه چی به هم می خوره. 

این سبک زندگی عین خودکشی هر چند ک خودم هم حداقل ده شب در ماه تا صبح بیدارم و صبحم نمیخابم تا بعدازظه ...

دیگه واقعا برام مهم نیست. تنها چیزی که باعث می شه من دو ساعت در روز ارامش داشته باشم همینه. شرایطم سخته. حتی خواب هم نمی تونم بدون قرص داشته باشم.