2777
2789

خصوصا خانوادم،شوهرم و خانوادش.برای مثال میگم من ۵سال پشت کنکور موندم و بدبختی کشیدم آخرم رشته دلخواهم قبول نشدم و مامان بابام ۵سال صبر و اراده منو ندیدن فقط قبول نشدنمو دیدن.خونه رو تمیز میکنم غذای خوب میپزم شوهرم میاد از دستپختم که همه ازش راضین ایراد میگیره.نمازمو میخونم و اهمیت میدم به نماز اونوقت پدرشوهرم میگه نه تو باید بری مسجد بخونی پیش هرکس میشینه میگه عروسم مسجد نمیره.با پول کم و خونه ۳۰متری شوهرم دارم میسازم بازم خانواده شوهرم میگن تو خوب نیستی😭از دست همه خسته ام.من دیگه چجور باید خوب باشم؟چرا از هیچکی ایراد نمیگیرن جز من؟چرا اینقد قضاوتا راجب من زیاده؟چرا هیچکی از خوبیام نمیگه؟من همش بدم؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر خودته باید سلیطه بازی در بیاری بقیه رو مثال بزنی بگین وظیفتونه

ینی خودم زیاد کوتاه اومدم اینجور شده؟بابا اصلا خوبیای منو نمیبینن.اعتماد به نفسمو مالیدن زمین.کلی ازم توقع دارن خودشون هیچی نیستن

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

یک بار طغیان کنی همه چیز درست میشه

آخه چیکار کنم؟الان پدرشوهر من به نماز خوندن من چیکار داره؟نماز خوندن منو دیده ولی پیش همه میگه عروس مسجد نمیره.خب بخدا گاهی میرم گاهیم شرایطشو ندارم

ینی خودم زیاد کوتاه اومدم اینجور شده؟بابا اصلا خوبیای منو نمیبینن.اعتماد به نفسمو مالیدن زمین.کلی از ...

اره مثلا چرا کار خونه انجام میدی

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

اره مثلا چرا کار خونه انجام میدی

متاهلم آخه.نمیشه که بزارم خونه کثیف شه

آخه چیکار کنم؟الان پدرشوهر من به نماز خوندن من چیکار داره؟نماز خوندن منو دیده ولی پیش همه میگه عروس ...

این ی انقلاب درونیه.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

ولی وظیفت نیست بشین درس بخون یا دانشگاه ازاد برو بگو وقت نمیکنم غذا بپزم یا خونه تمیز کنم

هم دارم درس میخونم دانشجو ام.هم بخدا به کارای خونه میرسم بازم میگن نه تو کافی نیستی

آخه چیکار کنم؟الان پدرشوهر من به نماز خوندن من چیکار داره؟نماز خوندن منو دیده ولی پیش همه میگه عروس ...

اخه مسجد بری یا نری چه فرقی داره به هر حال عبادت میکنی خدارو

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

اخه مسجد بری یا نری چه فرقی داره به هر حال عبادت میکنی خدارو

اونه مگه فقط؟براش غذا میپزم‌میفرستم کلی ایراد میگیره.آخه من آدمی نیستم الکی الکی و سر سری غذا بپزم.دستپختمم خوبه