2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من معمولا گند میزنم به صورتم 

تا پول دستم میاد و افسردم 

همس حس میکنم بادی یکاری کنم بهتر بشم حتی اگ کل دنیا بگن خوبی

خوشبحالتون اعتماد به نفس دارید

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

هعی،هیچی موهامو شونه میکنم همین

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

من معمولا گند میزنم به صورتم تا پول دستم میاد و افسردم همس حس میکنم بادی یکاری کنم بهتر بشم حتی اگ ک ...

😂🤦‍♀️نه خواهر اعتماد به نفسم کجا بوده 

ولی خب کاری نمی‌کنم برای زیبایی

😂🤦‍♀️نه خواهر اعتماد به نفسم کجا بوده ولی خب کاری نمی‌کنم برای زیبایی

اونایی اعتماد به نفس دارن کاری نمیکنن دیگه

خیلی خوبه حسودیم میشه

من هیچوقت احساس کافی بودن نداشتم همش فراریم از قیافم

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

اونایی اعتماد به نفس دارن کاری نمیکنن دیگهخیلی خوبه حسودیم میشهمن هیچوقت احساس کافی بودن نداشتم همش ...

مثلا برای زیبایی چیکار می‌کنید

دوست دارم کنم پولش رو ندارم😶😂

مثلا برای زیبایی چیکار می‌کنیددوست دارم کنم پولش رو ندارم😶😂

ژل و مل ارایشگاه و مژه و ناخون و این چرت و پرتا ولی اصلانم قسنگ نیست من که احساس قسنگی نمیکنم هر کاریم کنم 

کنجکاو شدم ببینمتمژه دائم بکار خب

مژه هام بلنده 

متاسفانه ایراد بزرگی تو صورتم تیست هر کاری کنم عوض نمیشم حتی بینیمم عمل کردم عوض نشدم