2777
2789
عنوان

دوقلو‌هام رو از دست دادم😭 کسی تجربه زایمان زودرس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 49 پست
بند نافش رفته بود زیر سرش خونرسانی قطع شد🥺.عزیزم خودتو سر زنش نکن که من مقصرم و نباید میزاشتم معاین ...

ای واااای خدای من😞😞

واااااای عزیزدلم چقدر قشنگ همسرت گفته و حرفای خودت هم خیلی قشنگ بود اشکم درومد راست میگی در اینکه خواست خدا بوده شکی نیست، کاش فقط فکرم از این چیزا خالی بشه و بتونم باهاش کنار بیام، اصلاً همینکه دیگه نیستن داره دیوونه‌ام میکنه.. 

شما هم تازه این اتفاق واست افتاده؟؟ دکتر رفتی؟ کی دوباره میشه اقدام کرد؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای واااای خدای من😞😞واااااای عزیزدلم چقدر قشنگ همسرت گفته و حرفای خودت هم خیلی قشنگ بود اشکم درومد ...

نه عزیزم مرداد پارسال بود.چون سزارین بودم بهم گفتن یک سال صبر کن.سه ماهه اقدامم ولی خدا تا حالانداده.

نه عزیزم مرداد پارسال بود.چون سزارین بودم بهم گفتن یک سال صبر کن.سه ماهه اقدامم ولی خدا تا حالانداده ...

ان‌شاءالله خیلی زود خدا بهترین زمانشو برات رقم می‌زنه، مطمئن باش وقتی وقتش برسه یه نی‌نی ناز بهت می‌ده 🌸

مطمئنم به زودی خبر خوب میدی بهم❤️