من هفتهی ۲۴ ونیم بارداریم بودم ، یهو لکه بینی خیلی کم و صورتی دیدم، رفتم دکترم بهم شیاف پرژسترون داد و استراحت مطلق بودم، بعد ۳ روز استفاده از شیاف دیدم بهتر نشدم نگران شدم رفتم بلوک زایمان بیمارستان میلاد اونجا دکتر سارا ستوده برام سونوگرافی نوشت، بچههام همه چیزشون خوب بود و جاشون هم خوب بود وقتی دکتر ستوده جواب سونوگرافیم رو دید گفتن همه چیز خوبه، بهم گفتن بخواب معاینهات کنم بهشون گفتم دکتر خودم معاینهام نکرد و گفت اصلاً تو این شرایط نباید معاینه بشی ایشون در جواب گفتن من میدونم چجوری معاینه کنم بخواب خانم..
منم بهشون اعتماد کردم با اینکه اصلاً دلم نمیخواست معاینهام کنه ولی گفتم وقتی اینجوری میگه حتماً بلده و یه چیزی میدونه!! موقع معاینه دردم گرفت ، ایشون گفتن دهانهی رحم بستهاس، ولی این دکتر بی تجربه با معاینهاشون دهانهی رحمم رو تحریک کرد وقتی رفتم خونه به خونریزی افتادم، فرداش پشت هم سرویس بهداشتی میرفتم تا نصف شب که با خونریزی و ترشح رقیق از خواب پریدم و همسرم من رو سریع به اورژانس بیمارستان میلاد رسوند، بهم گفتن داری زایمان زودرس میکنی، وقتی خوابیدم برای معاینه دهانهی رحمم ۱۰ سانت باز شده بود و بچههام داشتن به دنیا میومدن..
بعد از کلی درد و زایمان طبیعی به دنیا اومدن و متأسفانه از دستشون دادم😭😭 من موندم با خاطرات بارداری، حرکاتشون .. روزی هزار بار با این خاطرات میمیرم و زنده میشم خیلی سخت و دردناکه..