2777
2789
عنوان

دوقلو‌هام رو از دست دادم😭 کسی تجربه زایمان زودرس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 49 پست
ای وااااااای من 😭 خدا ازش نگذره

عزیزم من نمیدونم باید برای آرامش ات چی بگم،میدونم داغ بزرگیه🥺خدا به قلبت آرامش بده،توکل ات به خدا باشه 

یک ستاره در کهکشان 🌠 لطفا لایک نکنید🫰🏻                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون🙏😞فعلاً که واقعاً حال روحی خوبی ندارم برای اقدام به بارداری، و اصلاً نمیدونم چقدر باید فاصله ...

اول برو پیش یه دکتر معتبر ببین چی میگه 

والا شهر من یه دکتر هست معجزه میکنه

به فامیل ما گفت تو که سقط میکنی و رحمت بچه نمیگیره بین ای وی اف ها فاصله بنداز بدنت قوی بشه 

اونم گوش کرد 

ببین دکترای خوب چی میگن همونو انجام بده

اصلا تند تند دکتر عوض نکن عزیزم

نمی‌دونم چی بگم کمی آروم بشی

ولی از ته دلم لعنت کردم اگه دکتری باعث این اتفاق تلخ شده باشه

تف و لعنت بر همچین دکتری

بخدا من بودم بیمارستانو رو سرش خراب میکردم....

چرااا اجازه دادی معاینه کنه؟؟

وقتی میری پیش متخصص اول میپرسه بارداری یا نه....

که اگه باردار بودی معاینه نکنه...

من دهانه رحمم باز نمیشد رفتم دکتر معاینه تحریکی کرد دهانه رحمم ۲ سانت باز شد

اول برو پیش یه دکتر معتبر ببین چی میگه والا شهر من یه دکتر هست معجزه میکنهبه فامیل ما گفت تو که سقط ...

ممنونم عزیزم واقعاً خدا باعث بانیشو لعنت کنه 😞 

فقط ببخشید فامیلتون مگه چندبار سقط کرده بوده؟ 

من آی‌وی‌اف نکرده بودم طبیعی باردار شده بودم، منم فکر کنم باید فاصله بندازم خیلی، خدا کنه دیگه این اتفاق تلخ برام نیوفته خیلی سخته😭 

ببخشید کدوم شهر هستین؟ 

تف و لعنت بر همچین دکتریبخدا من بودم بیمارستانو رو سرش خراب میکردم....چرااا اجازه دادی معاینه کنه؟؟و ...

من چه میدونستم چجوری میخواد معاینه کنه ، گفتم دکتره دیگه وقتی میگم دکتر خودم معاینه‌ام نکرده و اون میگه من میدونم چجوری معاینه کنم چی بگم آخه؟!! گفتم دکتره دیگه خیر سرش وارده!! 

خودش میدونست دیگه ۲قلو باردارم و ۶ماهمه😢

ممنونم عزیزم واقعاً خدا باعث بانیشو لعنت کنه 😞 فقط ببخشید فامیلتون مگه چندبار سقط کرده بوده؟ من آی‌ ...

عزیزم ما تبریز هستیم

فکر کنم ۴ پنج باری سقط کرده بود و ای وی اف نگرفته بود

اون سوهرشم مشکلی داشت

گل ام باید روحیه ات بالا باشه که حاملگی بی خطری طی کنی

باید آروم بشی 

ناراحتی و اعصاب ضعیف بدن رو سیستم ایمنی رو خراب میکنه 

مطمئنم بارداری بعدیت خیلی خوب میشه

سرکلاژ نشده بودی؟

عزیزم ما تبریز هستیمفکر کنم ۴ پنج باری سقط کرده بود و ای وی اف نگرفته بوداون سوهرشم مشکلی داشتگل ام ...

خیلی سعی میکنم خوب باشم ولی یادشون که میوفتم حالم بد میشه.. 

نه سرکلاژ نکرده بودم، طول دهانه سرویکسم توی سونوگرافی آنومالی ۳۸ بود و سونوگرافی ۱۸ هفته هم ۳۶-۳۷ بود دکترم گفت ۲۵ به پایین رو سرکلاژ میکنن!! 

خیلی سعی میکنم خوب باشم ولی یادشون که میوفتم حالم بد میشه.. نه سرکلاژ نکرده بودم، طول دهانه سرویکسم ...

خیلی سخته کسی جز خودت نمیفهمه چه دردی داری میکشی 

حق داری یادت بیاد ناراحت بشی وحشتناکه 

عزیزم اینبار تحت نظر دکتر باش کاملا و همه چیز رو بگو 

دکتر هم تند تند عوض نکن 

بارداری بعدیت بیا همین تاپیک بهم خبر بده 

برات کلی دعا می‌کنم عزیزم 

خدا خودش کمکت باشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خیلی سخته کسی جز خودت نمیفهمه چه دردی داری میکشی حق داری یادت بیاد ناراحت بشی وحشتناکه عزیزم اینبار ...

ممنونم عزیزم ایشالا به امید خدا بتونم از این بحران خارج بشم و بعدش بگردم دکتر خوب پیدا کنم🙏

باشه گلم بهت خبر میدم

یلام عزیزم من میدونم چی میکشی چون منم از دست دادم  توی ۳۸هفته و یه روز مونده به زایمان.🥺

هیچ کس نمیفهه که تو چه دردی می‌کشی و این از خود درد سخت تره.عزیزم کتاب تسلای دل داغدیدگان را بخون تو این روزا خیلی کمکت میکنه مال شهید ثانیه.پی دی افش هم هست 

یه دعا توش هست اون دعا را بخون ان شالله خدا برامون جبران میکنه.❤️.

یلام عزیزم من میدونم چی میکشی چون منم از دست دادم توی ۳۸هفته و یه روز مونده به زایمان.🥺هیچ کس نمیف ...

عزیزم خیلی متأسفم😢😢 چرا چی شد از دست دادی؟ 

خیلی سخته اصلاً نمیتونم یک لحظه هم بهش فکر نکنم😭

ممنونم حتماً میخونم ، ایشالا خدا برامون جبران کنه🙏

عزیزم خیلی متأسفم😢😢 چرا چی شد از دست دادی؟ خیلی سخته اصلاً نمیتونم یک لحظه هم بهش فکر نکنم😭ممنونم ...

بند نافش رفته بود زیر سرش خونرسانی قطع شد🥺.عزیزم خودتو سر زنش نکن که من مقصرم و نباید میزاشتم معاینه کنه .اگه خدا می خواست این بچه ها بمونند، خودش یه کاری میکرد دکتر معاینه نکنه.منم اوایل خیلی خودمو مقصر میدونستم که چرا زود تر نرفتم ولی یه روز شوهرم تو حیات خونه یه برگ از رو زمین برداشت و گفت اینو میبینی اگه خدا نمی خواست این برگ هنوز رو درخت بود.بهم گفت تو حتی اگه خودت می خواستی بچتو بکشی و خدا نمی خواست نمیتونستی.

خلاصه عزیزم بچه های ما از اول سهم اون دنیامون بودن نه اینجا الانم بچه هات هستن، تو هنوز داریشون ،فقط قراره یه مدت ازت دور باشن.اون دنیا انقده به دردمون می خورند که به خاطر این اتفاق خدا را شکر هم میکنی عزیزم.