2777
2789

ببخشید 

میشه تاپیک عکس منو گزارش بزنین عکسم مونده...

راستشو بخوای عزیزم من میدونم که خیلی بهت سخت گذشته، حتی اینو هم میدونم که مسئولیت و بارِ زندگی روی دوشت سنگینی میکنه و حتی میدونم که ممکنه ادامه دادن برات سخت باشه ولی فقط خواستم بهت اینو یادآوری کنم که این وزن سنگینی که حس میکنی، وزنِ بال هاته، نه وزن بارهات... پس پرواز کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا همچین میگن طلاق بگیر انگار طرف میخواد بره از سرکوچه یه کیلو سیب زمینی بخره 🙄

عمم طلاقش حالا توافقی بود دوسال پله های دادگاهو بالا پایین کرد دم دمای اخر داشت گریه میکرد انقد اذیتش کردن تو دادگاه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
دوستان عزیز راهکار بهتری هم غیر از طلاق هستلطفا الکی برای دیگران نسخه نپیچید.

اونای که طلاق طلاق میکننن یه الف بچه هستن که سایت براشون یه نوع سرگرمی شده

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

دوستان عزیز راهکار بهتری هم غیر از طلاق هستلطفا الکی برای دیگران نسخه نپیچید.

اینایی که میگن طلاق سنی ندارن و درکی از زندگی مشترک ندارن 

وگرنه مگه میشه به همین راحتی به یکی بگیم طلاق بگیر