2777
2789

یکیو میشناسم ک خیلی کار خیر کرد خیلی انسان درستی بود حتی غذا گاهی نمیخورد میداد ب کسی ک کم دست تره 

اولین حقوشو داد ب مسجد خرج نذری کنن برای نیازمندا

در این حد

ولی این بنده ی خدا خیلی توزندگیش سختی کشید خیلی

و الان حدود ۶۰ سالشه و هنوزم تو سختیه

هم سختی مالی هم روانی ام اجتماعی همه چی

پس جواب خوبیاش کو

بچه هاش همه کارمند شدن ولی برای خودشون شدن هرکی تواین زمونه از زندگی خودش بیشتر نمیشع بنظرم

بنظرتون جمله ای ک توعنوان نوشتم واقعا درسته یا الکیه

....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارما بعضی جاها عمل میکنه ولی مثلا اگه یه نفر ظلم کرده بهم ..اگه اون ظلم سر بچش بیاد به من چی میشه؟ درد من کمتر میشه ؟؟ نه ...

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

🌸 من صرفا باور و اعتقاد شخصی خودم رو میگم.

اگر قرار بود جواب خوبی ها و بدی کامل و زود داده بشه ، همه خوب میشدن و هیچکس بدی نمیکرد !

سختی ایمان داشتن و انتخاب خوب بودن به همین چيزهاست. 

نه عزیزم اینا همش حرفه 

تو اطراف من کسی نبوده که خوبی کنه و پاداششو بگیره 

یا فرقی نداره آدم بدی باشه و تاوان بده 

اونایی که بد هستن یه زندگی هایی دارن که نگم هرروز هم پیشرفت میکنن 

اونایی که خوبی میکنن پیشرفت نمیکنن که هیچ روز به روز هم بدبخت تر میشن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
کارما بعضی جاها عمل میکنه ولی مثلا اگه یه نفر ظلم کرده بهم ..اگه اون ظلم سر بچش بیاد به من چی میشه؟ ...

بچه ی بیچاره ش چ گناهی کرده

منم دیدم پدر خیلی انسان مال مردم خوری بوده بعد بچه بیچاره زندگیش آسیب دیده

یا ی مریضی گرقته 

ولی آخه ب کدامین گناه

....

🌸 من صرفا باور و اعتقاد شخصی خودم رو میگم.اگر قرار بود جواب خوبی ها و بدی کامل و زود داده بشه ، همه ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

خب پس ترجیح میدم ی عوضی اشغال نامرد باشم اگ اینجوریه

ک کلی سختی بکشیم  و خوب هم باشیم بعد خانواده  مون اذیت باشن و غصه مون رو بخورن 

بعد اون نامردا کیف دنیا رو بکنن 🙄

....

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐خب پس ترجیح میدم ی عوضی اشغال نامرد باشم اگ اینجوریهک کلی سختی ب ...

من باور دارم این دنیا جایی نیست که جواب کامل کارهامون رو بتونیم ببینیم. 

و اعتقاد دارم خدا نظم و حساب و کتاب و عدالت بی نظیری داره و نمیذاره حقی از کسی پایمال بشه.

گفتم این صرفا اعتقاد شخصی منه. 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐خب پس ترجیح میدم ی عوضی اشغال نامرد باشم اگ اینجوریهک کلی سختی ب ...

یه نکته دیگه هم اینکه به نظر من خوب بودن فرق داره با ساده بودن ، فرق داره با زود اعتماد کردن ، و ...

پس باید سعی کنیم آگاهی به دست بیاریم ، زود اعتماد نکنیم ، قبل از انجام هر کاری خوب فکر کنیم و ...

و این ها هیچکدوم با خوب بودن در تضاد نیست.

یعنی ممکنه من آدم خوبی باشم

ولی سادگی کنم ،

ممکنه با آگاهی پیش نرم ،

به خودم زحمت ندم که در مورد کارم یا هر مورد دیگه ای که برام وجود داره ، تحقیق و بررسی کنم ، 

و ... 

و وقتی جواب عملکردم رو دیدم ، بگم من که آدم خوبی بودم پس چرا اینطوری شد ؟! 

بچه ی بیچاره ش چ گناهی کردهمنم دیدم پدر خیلی انسان مال مردم خوری بوده بعد بچه بیچاره زندگیش آسیب دید ...

من به شخصه این باور رسیدم که هر گناهی ، تاوان و اثرات خاص خودش رو داره. 

در مورد مال حرام خوندم که اثرش رو روی نسل اون فرد میذاره.

حالا ممکنه اثرات دیگه هم داشته باشه ولی من دقیق اطلاع ندارم. 

گاهی ناراحتی ها و مشکلات ما دلیلش این نیست که ما بدیم نه دلیلش اینه که بلد نیستیم کی و کجا باید دست از خوبی بکشیم

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن