2777
2789

ازاینکه فقط یه بچه داشته باشم یا پسرم دراینده تنهاباشه وهیچ خواهربرادری نداشته باشه ناراحتم این چه حسیه که من دارم پسرم ۱۰ سال و۴ ماهشه سرپسرم خیلی اذیت شدم بچه شیطونیه وخب هنوزم هست وهزارتا مساله ومشکل باهاش داشتم ودارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز تاپیک ی خانمیو دیدم ک ۳ تا بچه بودن.

میگف کاش یکی بودیم تا تمرکز مالی و غیرمالی فقط روی همون ی نفر بود.

ب نظرم کسی ک شرایطش متوسط و متوسط ب پایینه همون یکی بسه، چون زمان ک بگذره وضع اقتصادی بدتر میشه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

ولی من ازشب بیداری مریضی بچه کولیک ورفلاکس وهزارتا مشکل بچه داری خسته ام خیلی خسته ازاینکه بچه داری هرروز وهردقیقه اش فکروخیال ودغدغه داره بااینکه عاشق پسرمم این مسایل برام سخته خیلی سخت

امروز تاپیک ی خانمیو دیدم ک ۳ تا بچه بودن.میگف کاش یکی بودیم تا تمرکز مالی و غیرمالی فقط روی همون ی ...

شرایط مالی بدی نداریم میدونی چون مسولیتای پسرم ازاولش رودوش خودم بوده وخب هنوزم هست خیلی خسته شدم من ادمیم که دوست دارم بگردم تواجتماع باشم باشگاه برم بااومدن پسرم رسما همه ایناتعطیل شد وبیشتروقتمو صرف کلاس بردن واوردن ومشغله وفکر وخیال  بچه داری شد 

بچه دوم برای زوجی که واقعا توان جسمی و روحی و البته شرایط اقتصادی داشته باشن 

ساپورت دوتا بچه همزمان سخته جدا از تامین مالی تامین توجه ،محبت و ....نیازهای اون بچه هم هست گاهیم ی خانمی بارداری اولش مثل شما سخت بوده وقتی یاد اون دوران میوفته میبینه نمیتونه یا یکیم میگه میتونم دوباره