2777
2789
عنوان

چرا بااینکه دلم اصلا بچه دوم نمیخاد ولی ته دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 27 پست

منم ۴۱ سالمه یه پسر ۱۶ ساله دارم 

اینقد دودل بودم و با خودم کلنجار رفتم که یهویی دیدم ۴۱ ساله م شده و دیگه وقت بارداری نیست 😁😁

اگر شرایط مالی و روحی روانی خوبی داری دیگه سن بچه ی اولت هم خوبه بذار باردار بشی 

خواهرم میگه الان این حسو داری دومی رونیاری دراینده پشیمون میشی

یکم‌دیر تصمیم گرفتی این اختلاف سنی زیاد کمکی ب پسرت نمیکنه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر تبلیغات فرزنداوریه

الان بیاری هم بدرد هم نمیخورن

زمان ما بدرد نخوردن چ برسه زمان اینا

الان بچه داری اعصاب و حوصله و فضا بیشتر از پول میخواد ک هیچکی نداره

بخصوص شرایط اجتماعی سیاسی جامعه و مشکلات اب و هوا

تمرکزتو بذار رو همون

عذاب وجدانم از خودت دور کن جون دوتام بشن باز عذاب داری

بچه دوم خیلی سخته باید ببینی میتونی از پسش بر بیای یا نه من الان بچه دوممو باردارم البته ناخواسته شد ولی خیلی میترسم و استرس دارم پسرمم ۸ سالشه ولی هنوزم که هنوزه به خودم نیومدم و حالا نمیدونم چجوری میتونم از پس مسئولیت بچه دوم بر بیام 

۳۳

منم 5 ماهه دیگه 34 ساله میشم

دخترم بعد از 8سال انتظار و دکتر باردار شدم 

الان دخترم سه و نیم سالشه 

من که دیگه نمیخوام بچه دوم رو بیارم 

از تنهایی بچه م هم نمی ترسم چون اوضاع اونقدر داره افتضاح میشه که نگو 

من تنهایی های بچه مو با مهدکودک و مدرسه و تفریح میخوام پرکنم

بخدا میدونم اگر دو تا بشن از لحاظ مالی ازپسش برنمیاییم از الان دخترم همش میگه من خونه حیاط دار و بزرگ میخوام 

فکرشو بکن بزرگتر بشه و دو تا هم بشن 😂😂😂

یکم‌دیر تصمیم گرفتی این اختلاف سنی زیاد کمکی ب پسرت نمیکنه

الان شاید کمکی نکنه ولی دراینده حتما کمک میکنه من باخواهرم ۹سال اختلاف سنی دارم اوایل دنیامون باهم فرق داشت ولی وقتی هردو ازدواج کردیم وبچه دارشدیم بیشتر مونس وهمدم همیم من ۳۳ سالمه خواهرمر۴۲

شرایط مالی بدی نداریم میدونی چون مسولیتای پسرم ازاولش رودوش خودم بوده وخب هنوزم هست خیلی خسته شدم من ...

ول کن چی فهمیدیم از زندگی خودمون

بچتم دوست پیدا میکنه

خواهر برادر با ده سال فاصله ب چ دردش میخوره

منم 5 ماهه دیگه 34 ساله میشمدخترم بعد از 8سال انتظار و دکتر باردار شدم الان دخترم سه و نیم سالشه من ...

خودمون ی واحد آپارتمانی و ماشین هم داریم

میخوام ادامه تحصیل بدم و شاغل بشم و با بچه م وقت بگذرونم اصلا اصلا نمیخوام دومی رو بیارم

منم ۴۱ سالمه یه پسر ۱۶ ساله دارم اینقد دودل بودم و با خودم کلنجار رفتم که یهویی دیدم ۴۱ ساله م شده و ...

مالی شاید داشته باشم ولی روحی وروانی رونمیدونم چون خیلی خسته ام سختمه

الان شاید کمکی نکنه ولی دراینده حتما کمک میکنه من باخواهرم ۹سال اختلاف سنی دارم اوایل دنیامون باهم ف ...

من با خواهرم ۷ ساا تفاوت سنی دارم اصلا هیچ وجه اشتراکی نداریم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان شاید کمکی نکنه ولی دراینده حتما کمک میکنه من باخواهرم ۹سال اختلاف سنی دارم اوایل دنیامون باهم ف ...

من و خواهرمم ۱۴ سال تفاوت سنی داریم

فکر کنم هشت نه سالی هست از هم خبر نداریم 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩