2777
2789

پزشکی ب شرط تخصص

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پزشکی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

پزشکی به شرط چاقو 😂😂

😂😂😂

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

بدون تردید میگم فیزیو پزشکی از دور اسمش قشنگه هم روانی میشی هم درامدی نداری پزسکی دیگه بدرد نمیخوره

البته کسی ک تخصص نداره بله درامدشم کمه

ولی اگ دهن سرویسیش تحمل بشه تخصص قبول شه اصن قابل مقایسه نیس

بدون تردید میگم فیزیو پزشکی از دور اسمش قشنگه هم روانی میشی هم درامدی نداری پزسکی دیگه بدرد نمیخوره

فیزیوتراپی برا خانمها خوبه؟

و اینکه مطب زدن براش هزینه اش بالاست؟

اینکه یهو انقدر بولد شد عجیبه، با خودم میگم شاید این هم رویا فروشی باشه، اخه خیلی میبینم جدیدا میگن پزشکی چیه و همون فیزیوتراپی بهتره و اینا

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

البته کسی ک تخصص نداره بله درامدشم کمهولی اگ دهن سرویسیش تحمل بشه تخصص قبول شه اصن قابل مقایسه نیس

تا بخوای تخصص بگیری میشه ۴۰ سالت اونم اگه مشتریاتو پیدا کنی فیزیو بعد ۴ سال درامد خوبی داری پزشکی بعد ۱۵ سال هم اون درامد رو نداره 

من امسال فیزو میاوردم ولی فقطپزشکی زدم

گفتم بشین صد خودمو بزارم رتبه پزشکی وبیارم  اگه دیدم واقعا فیزو برام بهتره برم سمتش 

ولی حداقل ده سال بعد پزشک ببینم حسرت نخورم بگم انتخاب خودم بوده نه اینکه نیاوردم 

فیزیوتراپی برا خانمها خوبه؟و اینکه مطب زدن براش هزینه اش بالاست؟اینکه یهو انقدر بولد شد عجیبه، با خو ...

مطب زدن که قطعا پول میخواد خانم و اقاشم فرق نداره ولی تا وقتی تو محیطش نباشی نمیدونی پزشکی مزخرف ترین رشته ی دنیاس

تا بخوای تخصص بگیری میشه ۴۰ سالت اونم اگه مشتریاتو پیدا کنی فیزیو بعد ۴ سال درامد خوبی داری پزشکی بع ...

درامد ی متخصص رو با ی فیزیو تراپ مقایسه میکنی 😂😂

یا ی جراح رو

اره خب تایم تحصیل پزشکی خیلی طولانیه کسی ک میخاد زود بره سر کار فیزیو بهتره هنوزم اشباع نیس

ولی خب