نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)
بدون تردید میگم فیزیو پزشکی از دور اسمش قشنگه هم روانی میشی هم درامدی نداری پزسکی دیگه بدرد نمیخوره
البته کسی ک تخصص نداره بله درامدشم کمه
ولی اگ دهن سرویسیش تحمل بشه تخصص قبول شه اصن قابل مقایسه نیس
تا بخوای تخصص بگیری میشه ۴۰ سالت اونم اگه مشتریاتو پیدا کنی فیزیو بعد ۴ سال درامد خوبی داری پزشکی بع ...
درامد ی متخصص رو با ی فیزیو تراپ مقایسه میکنی 😂😂
یا ی جراح رو
اره خب تایم تحصیل پزشکی خیلی طولانیه کسی ک میخاد زود بره سر کار فیزیو بهتره هنوزم اشباع نیس
ولی خب