مارال۱۳۷۳ مدیر عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 209 عنوان عزیزان میشه لطفا کمکم کنین لططططفا چرا خونریزی نمیکنم | مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 20 پست خانوما من دو روز قبل موعدم ازمایش بارداریم مثبت شد با بتای ۳۰۴۸ ساعت بعد تکرار کردم شد ۷۰دو ساعت بعدش تکرار کردم شد ۴۶ گفتن احتمالا داره سقط میشه ۵ روز گذشته ولی حتی لکه بینی هم ندارم حتی دل و کمر دردم ندارم باید چیکار کنم 1404/07/21 | 17:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مارال۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 209 خب برو بازم تیتر بتا بده دادم عزیزم شده ۲۴۴ بازم گفت کمه
آتهینا عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 1764 دادم عزیزم شده ۲۴۴ بازم گفت کمه خب پس بارداریت مشکلی نداره اصلا به سقط فکر نکن .هفته ات کمه .کم کم بالا میره .احتمالا پسره روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم
مارال۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 209 خب پس بارداریت مشکلی نداره اصلا به سقط فکر نکن .هفته ات کمه .کم کم بالا میره .احتمالا پسره انشالله دعا کن مشکلی نداشته باشه
مارال۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 209 خب پس بارداریت مشکلی نداره اصلا به سقط فکر نکن .هفته ات کمه .کم کم بالا میره .احتمالا پسره عزیزم الهی فدات شم🤩بتام اومد رو 2248 سونو کرد گفت یه ساک ریز میبینم
آتهینا عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 1764 عزیزم الهی فدات شم🤩بتام اومد رو 2248 سونو کرد گفت یه ساک ریز میبینم عزیزم خب خداروشکر گلم .احتمال نود درصد پسره .چیز عجیبیه چندین نفر تو سایت دیدم مشابه شما و نی نی شون پسر بوده.اینم هدیه ی خدا بعد از فوت مادرتون.خدا رحمتش کنه و انشالا پا قدم نی نی براتون خیر باشه روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم
مارال۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 209 عزیزم خب خداروشکر گلم .احتمال نود درصد پسره .چیز عجیبیه چندین نفر تو سایت دیدم مشابه شما و نی نی شون ... قربونت عزیزمی ممنونم ازت