2777
2789

خانوما من دو روز قبل موعدم ازمایش بارداریم مثبت شد با بتای ۳۰

۴۸ ساعت بعد تکرار کردم شد ۷۰

دو ساعت بعدش تکرار کردم شد ۴۶ 

گفتن احتمالا داره سقط میشه ۵ روز گذشته ولی حتی لکه بینی هم ندارم حتی دل و کمر دردم ندارم باید چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزای قائده آور فعلا نخور و کاری نکن یک هفته دیگه صبر کن اگه خون نیومد برو سونو

یه دکتر دیگه بهم گفت کیسه ابگرم بذار بپر بپر کن دفع شه امکان داره بتا بیاد پایین خطا باشه یا بارداریم ادامه دار و عادی باشه؟ 

یه دکتر دیگه بهم گفت کیسه ابگرم بذار بپر بپر کن دفع شه امکان داره بتا بیاد پایین خطا باشه یا بارداری ...

اینچیزا رو نمیدونم ولی من باشم صبر میکنم کار خداست دیگه شاید بخواد بمونه و سالم باشه شاید آزمایش سومیه آزمایشگاه اشتباه کرده، اگه بخواد سقط بشه خودش میشه شما نیاز نیست کاری کنی خصوصا که هفته ات کمه من سقط داشتم نمیشه جلوشو گرفت

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میترسم به کورتاژ و این چیزای ترسناک برسم

خب برو بازم تیتر بتا بده

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم