newgaarr مدیر عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 5819 عنوان پسره برگشته میگه تو زیباترین دختری که دیدم هستی🤣عکککس | مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 67 پست باگ اخلاقی من اینکه با اونی که خوشم نمیاد چنان سرد رفتار میکنم که عاشقم میشه با تک تک پیام هاش عوق زدممرتیکه چندش وضع مالی اشم خوبهقیافه اشم بد نیست ولی من عوق ام میاد ازشاصلا پسری که محبت کنه حالم بهم میخورهصبر کنید اسکرین بذارم 1404/07/21 | 16:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
newgaarr مدیر استارتر عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 5819 اها پس اونجوری خوبه حیفه واقعا همه چیت خیلی قشنگه لطف داری🩷شما بودی به من گفتی برم تراپی؟من دارم جلساتمو ادامه میدم ولی خیلی خوشحالمخیلی کمک ام کردمرسی
mayflower عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 18799 لطف داری🩷شما بودی به من گفتی برم تراپی؟من دارم جلساتمو ادامه میدم ولی خیلی خوشحالمخیلی کمک ام کردمر ... فدات💕اره من هر از گاهی تاپیکاتو میبینم از زمانی که با اون پسره بودی خیلی خوبه که تصمیم گرفتی ادامه بدی چون میدونی که بحث فقط موون کردن از یه ادم نیسبحث تحت شعاع قرار دادن انتخابای ادامه زندگیه
newgaarr مدیر استارتر عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 5819 فدات💕اره من هر از گاهی تاپیکاتو میبینم از زمانی که با اون پسره بودی خیلی خوبه که تصمیم گرفتی ادامه ... اره میدونی من خیلی تو رابطه افتضاحی بودمواقعا تروما زده شده بودمخیلی زخم درونی برام ایجاد شده بوده اجازه نمیداد زندگی کنمالان خیلی حالم بهتره
mayflower عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 18799 اره میدونی من خیلی تو رابطه افتضاحی بودمواقعا تروما زده شده بودمخیلی زخم درونی برام ایجاد شده بوده ا ... همین که اون رابطه رو از اول انتخاب کردی هم باز منشاهای قبلی داشتههمه حس هایی که از طرف میگرفتی برات حس های اشنا بودهخوشحالم که بهتر شدی
newgaarr مدیر استارتر عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 5819 عزیزم زمان لاغریت عکستو دیده بودمچقد عوض شدی🌸 کدوم بهتره
مستشار۷۷ عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 1102 واقعا خیلی خوشگلی💕اما بیشتر از این دست به صورتت نزن💕🌹💕چون غیرطبیعی میشه،الان خوشگل با عملِ طبیعی یی🌺 مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)