2777
2789

این زنیکه ام اس داره که البته به درک ، عروسی من نیامد زایمان کردم نیامد ، بابام سکته قلبی و مغزی کرد نیامد ، مامانم سرطان روده گرفت نیامد، من شهر غریبم نوزاد دارم شوهرم کارش یه جوریه دو روز خونست یک هفته نیست ، اون دو روز هم انقد خسته همش خوابه دختر منم شبا ساعت ۳ می‌خوابه من چند وقت بود دیگه خیلی بچه داری و کار خونه و دست تنهایی بهم فشار آورده بود واقن عصبی و بی حال شده بودم دیروز رفتم شهرمون پیش خانوادم گفتم هم برم یه نوروبیون بزنم هم اینکه باید دکتر زنان میرفتم ، دکتر غدد میرفتم ، هم اینکه چندماه بود اصلاح ابرو نرفته بودم ، گفتم دخترمو بزارم پیش مامانم برم کارامو کنم و یه خورده استراحت کنم ، به جون بچم خالم از ۷ صبح هر یک ربع یه بار زنگ میزد می‌گفت بیاید خونمون😏 مامانم هی می‌گفت شرایطش رو ندارم فعلا ، بچم ۷ صبح بیدار شد نشست بخدا دیشبم ۳ خوابیده بود تا ظهر صد دفه زنگ زد بابامم نمیزاره تلفن رو بکشیم ، منم بلیط گرفتم برگشتم گفتم هم برم خونه خودم تنها بشینم بهتره بچه ها به حدی عصبی ام که حساب نداره بخدا دارم از بی خوابی از پا درمیام آخه شعور هم خوب چیزیه

ام اس داره به درک؟ 😐

شمااول روی خودت کارکن .

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ارتباطی به بیماری شون داشت؟اینجوری نگین خیلی ناراحت کنندس

چون من به مامانم گفتم این چه وضعشه انقد زنگ نمیزنه ۷ صبح گفت مریضه اشکال نداره، تو جای من نیستی تو شبانه روز ۳ ساعت بخوابی ، دکتر نتونی بری من خیلی دست تنهام حتی شوهرمم نیست که منو یه دکتر ببره من به خانوادم پناه برده بودم زنگ میزنم به شوهرش آبروشو میبرم

خدایی چه ربطی داشت به بیماریش؟ 

خب بنده خدا زنگ زده دعوت کرده گناه که نکرده

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

خدایی چه ربطی داشت به بیماریش؟ خب بنده خدا زنگ زده دعوت کرده گناه که نکرده

۷ صبح کی زنگ نمیزنه ، چطور ما عروسی و زایمان دعوت کردیم نیامد؟ مامانم سرطان روده گرفت داشت می مرد نیامد؟ چه رفتنی داریم ما

چون من به مامانم گفتم این چه وضعشه انقد زنگ نمیزنه ۷ صبح گفت مریضه اشکال نداره، تو جای من نیستی تو ش ...

شما بچه دار شدی دست تنهایی تقصیر بقیه س؟ 

زنگ بزنی چی بگی؟ 

بیشتر آبرو خودتو میبری 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

خوب الآنم که نیومده ،بنده خدا اصرار کرده که شما برین ، عزیزم معلومه خیلی خسته ای ، ولی واقعا خالت اینجا چه اشتباهی کرده جز اینکه به رسم قدیم چند بار تعارف زده که برین مهمونش بشین  ؟ اینکه ام اس داره هم ربطشو من متوجه نشدم 

چون من به مامانم گفتم این چه وضعشه انقد زنگ نمیزنه ۷ صبح گفت مریضه اشکال نداره، تو جای من نیستی تو ش ...

پدرتون اجاره میداد تلفن بکشین خیلی بهتر از این بود که شما کلا برگردین

۷ صبح کی زنگ نمیزنه ، چطور ما عروسی و زایمان دعوت کردیم نیامد؟ مامانم سرطان روده گرفت داشت می مرد نی ...

خب دلش خواسته زنگ بزنه به خواهرش و دعوتش کنه🫤

این دیگه مربوطه به روابط دو تا خواهر نه شما 

الان اعصابت بشدت خرابه

خیلی 😭😭😭 واقن بی خوابی داره اذیتم می‌کنه سوزش و خارش دارم ، پریدم نامرتبه باید دکتر میرفتم ، انقد زنگ زد گفتم برم خونه خودم بهتره خودمو بچم اینجا خواب نداریم