2777
2789
عنوان

دلم میخواد برم خالم رو جرررررر بدم از وسط

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دلش خواسته زنگ بزنه به خواهرش و دعوتش کنه🫤این دیگه مربوطه به روابط دو تا خواهر نه شما

شما ۷ صبح کسی زنگ نمیزنه دعوتت کنه ؟ بعد مامانم گفت نمیام هر یک ربع یه بار زنگ میزد مامانم گفت کار هر روزشه

شما ۷ صبح کسی زنگ نمیزنه دعوتت کنه ؟ بعد مامانم گفت نمیام هر یک ربع یه بار زنگ میزد مامانم گفت کار ه ...

اینکه زنگ زده

باعث شده شما بیدار بشید 

جنجال داره؟ این همه فحاشی داره؟ 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

خب دوست داشته برید خونش حتما تو خودت شرایطت رو میدونی اون بنده خدا که نمیدونه الکی عصبی شدی

براچی بریم ؟؟ عروسی من نیامد ، زایمان کردم نیامد ، داداشم رفت تو کما نیامد ، بابام سکته کرد نیامد مامانم سرطان روده گرفت نیامد ، ما با هرکس مثل خودش رفتار میکتیم

همه بچه دارن و خیلیا دست تنها چ بسا شیر بشی. و دوقلو هم دارن.واقعا هندلش اونقدم سخت غیر ممکن نیست خالت گفتم حالا چکار کرده بنده خدا 

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

اینکه زنگ زدهباعث شده شما بیدار بشید جنجال داره؟ این همه فحاشی داره؟

آره داره چون من از خستگی و بی خوابی به خاطر بچم به خانوادم پناه برده بودم شب قبلش هم دخترم ساعت ۳ خوابید ، ساعت ۷ هم بیدارمون کرد زنیکه تهی مغز تا ظهر که من داشتم می‌آمدم شونصد دفه زنگ زد خب نمیایم دیگه ول کن زنیکه

خیلی 😭😭😭 واقن بی خوابی داره اذیتم می‌کنه سوزش و خارش دارم ، پریدم نامرتبه باید دکتر میرفتم ، انقد ...

یبار سر منم اومده همچین موردی 

عموم اینا گیر دادن باید بیان خونه ما شام 

شوهرمم اصلا و ابدا نرفت که نرفت منم نمیخواستم برم چون خصلت های بدی دارن 

اونقد اذیت کردن و همه گیر دادن باید برین 

شوهرم سساک هامونو جمع کرد گفت پاسو برگردیم خونه خودمون اینا انگار درک ندارن نمیخوایم بریم خب 

تازه به بقیه هم برخورده بود

آقا وقتی یکی صد بار میگه نمیرم یا نمیام درک کنین مگه زوره 

آره داره چون من از خستگی و بی خوابی به خاطر بچم به خانوادم پناه برده بودم شب قبلش هم دخترم ساعت ۳ خو ...

یه کم رو خودت کار کن 

با بی اعصابی نمیتونی بچت رو بزرگ کنی 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

همه بچه دارن و خیلیا دست تنها چ بسا شیر بشی. و دوقلو هم دارن.واقعا هندلش اونقدم سخت غیر ممکن نیست خا ...

من شوهرمم حتی نیست کمکم کنه یه دکتر ببرم رفتم شهرمون که استراحت کنم دکتر برم دوباره دست از پا دراز تر برگشتم ، مامانم میگه آسایش نداریم از دستش ۶ صبح ، سر ظهر ، نصف شب زنگ میزنه

یه کم رو خودت کار کن با بی اعصابی نمیتونی بچت رو بزرگ کنی

من از دست تنهایی و خستگی عصبی شدم ، موهای بدنم رو نمیتونم شیو کنم خواب ندارم دخترم شبا ساعت ۳ می‌خوابه ۸ صبح بیدار میشه ، یه دوش نمیتونم بگیرم من به خانوادم پناه برده بودم ، شما جای من نیستی 

شما هم نرو وقتی اتفاقی برایش افتاد 

لازم نیس خودت عصبی کنی 

ببین چون تازه زایمان کردی معلومه فشار زیادی روته باعث کم حوصله شدن یا اعصاب ضعیف شده برات

اصلا اهمیت نده به کسی هرکس اومد برو نیومده نرو و تمام  خودت داغون نکن ارزش نداره

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

من شوهرمم حتی نیست کمکم کنه یه دکتر ببرم رفتم شهرمون که استراحت کنم دکتر برم دوباره دست از پا دراز ت ...

بلاکش کنین خب.من دوتا بچه یکساله و ی نوزاد داشتم شوعرم یکماه سرکار یک هفته خونه بود.خودم بجوری سر میکردم.میتونی بگی مامانت چند روز بیاد پیشت داداشی خواهری 

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...