2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چرا نباشه

خیلی التماس دعا

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

قبول باشه پیشاپیش 

کلا خب سفر تاثیر داره روی روحیه بخصوص اگه معنوی باشه و شما هم ادم مقیدی باشی 

اما موقتا آرامش میده 

بعدش حتما چندجلسه برو تراپی و چند تا کلاس که بهشون علاقه داری ثبت نام کن 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

قبول باشه پیشاپیش کلا خب سفر تاثیر داره روی روحیه بخصوص اگه معنوی باشه و شما هم ادم مقیدی باشی اما م ...

میخاستم اول برم کشور خارجی ولی میترسم پشت سرم حرف دربیاد

....... I'm in love I'm not alone 💖💖
میخاستم اول برم کشور خارجی ولی میترسم پشت سرم حرف دربیاد

فعلا عجله ای تصمیم نگیر 

وایسا یمدت به آرامش برسی و منطقی فکر کن بعد اگه دیدی بازم قصد مهاجرت داری بهش فکر کن

نه بخاطر حرف مردم ها، بخاطر خودت 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵