2777
2789
عنوان

وکالت برای شخصی مثل من مناسبه ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 83 پست
دست خودت چی باشه؟اگر میخوای از پس هزینه ها بربیای باید پرونده بگیری پرونده هم که بگیری دیگه مشغولی ، ...

بعدش کافیه یه پرونده که از اول نتیجه مشخصه و به موکل هم گفتی امکان رای گرفتن خیلی کمه ولی اصرارکرده و تو قبول کردی تموم بشه و اون موقع برات 2متر زبون پیدا می‌کنه و تخریب می‌کنه همه جا تورا

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

الان تو شهر مامانم اینا چن تا وکیل میشناسم که شاید پرونده خاصی هم بهشون سپرده نشه ولی جایگاه خودشون ...

دقیقا 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میگم همین که تو جامعه بهت بگن وکیل خیلی با ارزشه . نیست به نظر شما؟

نه نیست

هر کی ببین میگه عه وا تو که وکیلی چرا خونه ماشین و...نداری 

چقد دلم میسوزه که این همه زحمت کشیدی و بی پولی 

این دقیقا جمله ای که به خودم گفتن 

پرستیژ هم زمانی میاد که پول داشت باشی وگرنه با سیکل کارخونه داره بهش میگن مهندس 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

پس محکم نگه دار فرار نکنه

🥲

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بعدش کافیه یه پرونده که از اول نتیجه مشخصه و به موکل هم گفتی امکان رای گرفتن خیلی کمه ولی اصرارکرده ...

این شغل آدم پوست کلفت میخواد که هرچی بارش کردن این دوبرابر بار اونا کنه 

نکه بشینه گریه کنه 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

اگر علاقه داری حقوق بخون وکیل شو بحث علاقه خیلی مهمه

من به هر چیزی که باعث موفقیتم بشه علاقه دارم😆 همسرم خیلی تشویقم میکنن که این رشته رو بخونم . به نظرتون کار  عاقلانه ای هست؟ 

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

بعدش کافیه یه پرونده که از اول نتیجه مشخصه و به موکل هم گفتی امکان رای گرفتن خیلی کمه ولی اصرارکرده ...

چند سال وکیلی؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

نه نیستهر کی ببین میگه عه وا تو که وکیلی چرا خونه ماشین و...نداری چقد دلم میسوزه که این همه زحمت کشی ...

حرفت درسته . ولی چون الان خودت پرستیژش رو داری نمیتونی کسی رو که وقتی بهش بگن شغلت چیه ندونه چی بگه رو درک کنی. خدا روشکر که الان فقط دغدغت پوله من هم پوله هم جایگاه اجتماعی. به نظرم اون جایگاهه هم چیز مهمیه

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

من به هر چیزی که باعث موفقیتم بشه علاقه دارم😆 همسرم خیلی تشویقم میکنن که این رشته رو بخونم . به نظر ...

حالا میخوای تازه بری بخونی و مدنی ۱تا ۸ و جزای عمومی اختصاصی و فقه و تجارت و جزا و ......

تازه بعداز ۱۴۷واحد پاس کردن فارغ‌التحصیل بشی و تازه برسی به امتحان وکالت که اگه قبول بشی تازه کارآموزی وکالت واسه کانون وکلا و هزارتا مصاحبه شخمی واسه مرکز۱۸۷بعدش وکیل بشی😃اونموقع نی نی سایت شده سایت مادربزرگ‌ها😃

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

حالا میخوای تازه بری بخونی و مدنی ۱تا ۸ و جزای عمومی اختصاصی و فقه و تجارت و جزا و ......تازه بعداز ...

خدا بزرگه انشالله خدا به منم کمک میکنه عزیزم. امیدم به خداست 😊

چه فایده من که قاضی ام چه کاری کردم درآمد مهم تره

چه عالی چن سالتونه؟