2777
2789
عنوان

وکالت برای شخصی مثل من مناسبه ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 83 پست
نه نیستهر کی ببین میگه عه وا تو که وکیلی چرا خونه ماشین و...نداری چقد دلم میسوزه که این همه زحمت کشی ...

من سومین پرونده که گرفتم ۵۰۰تومان بهم رسید که ده سال پیش پول زیادی بود

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

من به هر چیزی که باعث موفقیتم بشه علاقه دارم😆 همسرم خیلی تشویقم میکنن که این رشته رو بخونم . به نظر ...

انگیزه ات رو دوست داشتم

اگر از رشته خودت حس میکنی بجایی نمیرسی. اره کار خوبی میکنی .۴ سال زمان میبره تو این ۴ سال میتونی اونقدر دقیق درس بخونی که همون ترم آخر ازمون بدی و قبول شی 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگیزه ات رو دوست داشتماگر از رشته خودت حس میکنی بجایی نمیرسی. اره کار خوبی میکنی .۴ سال زمان میبره ...

مرسی عزیزم واسم دعا کن . 

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

چه فایده من که قاضی ام چه کاری کردم درآمد مهم تره

شما از تاپیک اولت بیشتر بنظر میاد قضاوت آرزوت باشه نه شغلت

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

مرسی عزیزم واسم دعا کن .

حتما 

موفق باشی عزیزم 🫶🏼🫶🏼💐💐

حقوق رشته ای که الان بازار رقابتی داره مجموع عوامل مختلف دست هم میدن باعث موفقیت میشن 

صرفا بحث علمی نیست بحث بازاریابی هست بحث جلب اعتماد فرد هست و....

ولی علاقه به طبع فاکتور مهمیه و باید دیدت نسبت به این رشته واقع گرا باشه 

و رشته زمان بری هست به درآمد خوب رسیدن تحصیلات و کارآموزی به مسله قلق بازار و بازاریابی یه مسله 

و راحت ترم بگم امروز باید در یه زمینه حقوقی تخصص کسب کرد و مهارت های سخت رو کنار مهارت های نرم یاد گرفت مثل اینکه شما مشکل کلیه داشته باشی تو شهر خودت میگی فقط دکتر فلانی !

الان این به دید من بهتره !!

دنبال جایگاه هم نباشید 

قاضی دادگستری ⚖️

حالا میخوای تازه بری بخونی و مدنی ۱تا ۸ و جزای عمومی اختصاصی و فقه و تجارت و جزا و ......تازه بعداز ...

همه اینایی که گفتی کلا ۴ سال زمان میبره 

تو دل کسی رو خالی نکنیم 

عزیزم مردم فقط پول وکلارو میبینن

خستگی استرس زحمت و هزینه ای که نیازه بکنن رو نمیبینن

هم کار بیرون هم کار خونه

تازه تو خونه هم باید لوایح و دادخواست رو تنظیم کنم از طرفی صبحا دادگاه، عصراهم دفتر

جونی برای استفاده از پولم نمی مونه

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم

۴سال فقط باید مدرک کارشناسی بگیری الباقی هم حداقل ۲سال

ترم اخر میتونه ازمون بده مانعی نداره 

بستگی به خود داوطلب داره که مرتب درس بخونه یا نه 

در کل ۵ سال هم که طول بکشه اون داوطلب میانگین ۳۰ سالشه 

مادربزرگ کجا بود 

چه فایده من که قاضی ام چه کاری کردم درآمد مهم تره

یه سوال داشتم از خدمتتون چون خودم خیلی وقته از مسایل قضایی دور هستم می‌خوام بدونم آیا مسأله مرور زمان شامل رای غیابی مبنی بر محکومیت به دلیل حمل مواد مخدر میشود؟؟

البته دادگاه بدوی نخست حبس تعلیقی و پس از یکسال از تاریخ صدور اقدام به صدور رأی مبنی بر حبس تعزیری کرده است؛ومتهم در مدت تعلیق هیچ محکومیت مجدد یا ارتکاب جرمی نداشته،

اکنون با گذشت ۷سال از تاریخ صدور رای آیا میتوان استناد به مرور زمان داشت؟؟

ممنون 

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

عزیزم مردم فقط پول وکلارو میبیننخستگی استرس زحمت و هزینه ای که نیازه بکنن رو نمیبیننهم کار بیرون هم ...

چه عالی شما وکیلی؟چند سالتونه؟چند ساله مشغول به کارید؟

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

من سومین پرونده که گرفتم ۵۰۰تومان بهم رسید که ده سال پیش پول زیادی بود

چرا راهش کردید

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

عزیزم مردم فقط پول وکلارو میبیننخستگی استرس زحمت و هزینه ای که نیازه بکنن رو نمیبیننهم کار بیرون هم ...

پس من نمیتونم دو شغله بشم؟؟

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎