2777
2789
عنوان

وکالت برای شخصی مثل من مناسبه ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااین همه اشتیاق و علاقه سه شغله هم میتونی بشی

😁😁 فعععععک نکنم 

احساس می‌کنم این اشتیاق وسواس فکری ای بیش نباشد

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

باوز کن ۱۰نفر تو همین هفته بخاطر اینکه گفتم باید حق الوکاله پرداخت کنید بیخیال شدن و رفتن همه موکل ...

عزیزم

چقدر سخته

من تجربه کردم تو شغل خودم این موضوعو

و واقعا غرورم له شد و همیشه ناراحتم بابا اونزمان ها

نیروانا یعنی فرای زمان و مکان، من و تو در عشقی سرشار
من میگم همین که تو جامعه بهت بگن وکیل خیلی با ارزشه . نیست به نظر شما؟

تو این جامعه معلم بودن هم با ارزشه و خیلی هم با ارزشه

نه نیستهر کی ببین میگه عه وا تو که وکیلی چرا خونه ماشین و...نداری چقد دلم میسوزه که این همه زحمت کشی ...

شما هیچ مشکلی نداری

زحمت خودتو کشیدی و بسیار هم ارزشمندی

و به قول شاملو بذار نفهمنت

جامعه قدر شمارو ندونسته

خودتونو هیچ وقت ناراحت نکنید