2777
2789
عنوان

وکالت برای شخصی مثل من مناسبه ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 83 پست
گذشت زمان پرونده های ملیاردی،الان هم وکیل زیاده هم مردم خودشون وکیل شدن انگاری همه کارا انجام میدن

فعععععک نکنم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حقوق خوندم چرا فکر می‌کنید با وکالت پولدار میشید

پرستیژ بهتری داره نسبت به معلمی . درآمدش رو نمیدونم

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

این طرف خبری نیست والا

شما وکیلی آخه برا هر پرونده میلیونی میگیرن

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

وکالت زحمتش خیلی بیشتره نسبت به معلم وکالت تعطیلی ندارهمدام باید مطالعه کنیخطر جانی دارهاگر میتونی ب ...

دفتر مگه دست خودت نیست 

شما وکیلی آخه برا هر پرونده میلیونی میگیرن

باوز کن ۱۰نفر تو همین هفته بخاطر اینکه گفتم باید حق الوکاله پرداخت کنید بیخیال شدن و رفتن  همه موکل ها توقع دارن مفتی کار کنی 

من حقوق خوندم چرا فکر می‌کنید با وکالت پولدار میشید

چون برا هر پرونده میلیونی میگیرن 

پرستیژ بهتری داره نسبت به معلمی . درآمدش رو نمیدونم

یه موقعی داشت 

وکالت باید آشنا و پارتی باش که بهت پرونده بدن 

حداقل ۵ سال باید خاک خوری کنی

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

حقوق خوندم و وکیل بودم البته مشاور حقوقی قوه قضائیه موضوع ماده۱۸۷

بگو مرکز وکلا دیگه 

انصراف دادی؟

حیف شد 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

حقوق خوندم و وکیل بودم البته مشاور حقوقی قوه قضائیه موضوع ماده۱۸۷

منم علوم تربیتی خوندم ولی امسال حقوق دانشگاه آزاد ثبت نام کردم هدفم وکالته یا سر دفتری. یعنی ارزش نداره اینا ؟با توجه به اینکه تجربه دارین و الان خودتون وکیل هستین

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

منم علوم تربیتی خوندم ولی امسال حقوق دانشگاه آزاد ثبت نام کردم هدفم وکالته یا سر دفتری. یعنی ارزش ند ...

برو مجازی پیام نور 

چون درآمد ثابت ندارم ممکنه یک ماه اصلا پرونده نداشته باشم

بعدشم پرونده میگیری همون پولی که موقع قرارداد گرفتی همونه،بقیش مشخص نیست حتما بیاد دستت یانه،پرونده سنگینی حقوقی هم قبول کنی که سالها باید بری و بیای،تازه تمبر وکالت و هزار تا هزینه داره آخرش بشه یا نشه

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

چون برا هر پرونده میلیونی میگیرن

همه نمیگیرن

مثل این بگیم همه مغازه دار ها پول پارو میکنن

ولی اینطور نیست چون میبینی یکی مشتریش کم یکی زیاد 

پس بستگی به خیلی چیز ها داره

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن