2777
2789
منم شدهرم تا حالا چیزی ازش ندیدم.ولی یکی دوباری چند سال پیش دیدم باهنکاراش راحت حرف میزنه استیکر گل ...

خب شاید بخاطر همین پنهان میکنه ک تو زندگیتون مشکل پیش نیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همش خود خوری میکنم چکار کنم مریض شدم بخدا

شک خودش شیطان هست

تو که چیزی ندیدی

استیکر گل هم فرستاده

پیگیر نباش و خودت رو راحت کن

بخدا ارامش خودت مهم تره

و اینم بدون گوشی واقعا شخصی هست هرکسی حتی زن و شوهر حریم خصوصی دارن 

در نهایت هرچقدر هم راحت باشیم باز هم چیزایی هست که نمیخوایم کسی بدونه. 

رو این حساب باش و به خودت سخت نگیر

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

منم همش خود خوری میکنم چکار کنم مریض شدم بخدا

دعواش کن بگو یه مرگیت هست به همین راحتی ها ازش نگذر بعضی مردا از سکوت زن یک احمق میسازن ....بگو تا حالاهم تحمل کردم بسه هیچی نمیگم......اها راستی رمزش عدده یا الگویه چیه ؟؟

اگه الگویه گوشیو گذاشت لامپو بزن ها کن رو گوشی بعد گوشی و کج کن از پایینش نگاه کن رد رمز میمونه بکش روش باز شه 🤣🤣من برا بقیه باز میکنم

شایدمردایی ک راحت گوشیشون دراختیار زنشون میزارن یه گوشی دیگ پنهانی دارنوالا ازکجامعلوم

من یه نفرو میشناسم خانمش رمزشو میدونه ولی پاک میکنه پیاماشو

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
دعواش کن بگو یه مرگیت هست به همین راحتی ها ازش نگذر بعضی مردا از سکوت زن یک احمق میسازن ....بگو تا ح ...

عدده عزیزم .چندبار سر این موصوع باور میکنید دعوا کردیم به بزن بکوبم کشید بهم گفت همینه که هست اگه فک میکنی ریگی تو کفشمه برو تکلیفتو روشن کن

عدده عزیزم .چندبار سر این موصوع باور میکنید دعوا کردیم به بزن بکوبم کشید بهم گفت همینه که هست اگه فک ...

همون عدد هم اثر داره فقط ببین رو چه اعدادی ضرب زده رو کاغذ بنویس دوبار هر دفعه امتحان کن تا باز شه

دعواش کن بگو یه مرگیت هست به همین راحتی ها ازش نگذر بعضی مردا از سکوت زن یک احمق میسازن ....بگو تا ح ...

یه کاری کرده قبلما نوتفیکیشن میومد وقتی پیام میومد اوناروهم کاری کرده پیام نمباد

یه کاری کرده قبلما نوتفیکیشن میومد وقتی پیام میومد اوناروهم کاری کرده پیام نمباد

🤬چه بی شعور اون یه مرگیش هست کع بهت گفته ناراحتی برو به نظرم شرایطشو داری به مدت برو بترسه نترسید هم توهم بسبارش به درک داری با احساس پوچی دست و پا میزنی داری هروز با این حس که کسی هست کیه یعنی کی میتونه باشه نابود میشی 

🤬چه بی شعور اون یه مرگیش هست کع بهت گفته ناراحتی برو به نظرم شرایطشو داری به مدت برو بترسه نترسید ه ...

دقیقا احساس پوچی دارم