2777
2789
چرا باید با همکار سابقش چت کنه؟؟؟به نظرم که با هم باشن

والا از روز اول ازدواج منو باهاش اشنا کرده گفته ار حد همکارمه هر از گاهی دیدم چتشونو دختره مذهبیه خیر سرم هیچوقت ولی نمیبخشمش همیشه پیاما از طرف اونه 

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیگه

تو هم رو گوشیت رمز بذار بهش نگو

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اخه چرا ؟

چون دخترم وارد برنامه هام میشه مثلا اینستارو دوست ندارم ببینه  ,  تو گوکل دوست ندارم سرچ کنه

فیلتر شک ن دوست ندارم روشن کنه

برای همین اون رمز رو گذاشتم که دخترم نره وگرنه رمز اصلی رو بلده

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

چرا بعضی شوهرا اینجورین...واقعا برام عجیبن ینی انقد موضوع برای پنهانکاری دارن؟؟

حرفمو تصحیح میکنم انگار آماره خانمایی که رمزشونو به شوهرشون نمیدن هم کم نیست..!!!

فک کنم فقط منو شوهرم هستیم که هیچی برای از دست دادن نداریم و وقتی از گوشیامون خسته میشیم باهم عوضشون میکنیم که برامون تنوع بشه

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
چیز خاصی ازش ندیدمبلاخره خیانت باشه رفتارهای دیگ هم باید نشون بدهولی نمیدونم چرا انقد ب گوشی حساس

منم شدهرم تا حالا چیزی ازش ندیدم.ولی یکی دوباری چند سال پیش دیدم باهنکاراش راحت حرف میزنه استیکر گل رز در بیشتر مواقع میفرسته 

دوس دختر شوهر منم یه دختر به شدت مذهبی از بهشر بود

خاک تو سرشون دختره براش پیامای راز و نیاز میفرسته بعد میشینن تحلیل میکنن 

همسر سابق من رمزش به من نمیداد گوشیشو برداشتم دادم تعمیرات موبایلی رمزش باز کرد متوجه شدم با یه دختر ...

اطلاعاتش پاک نشد؟ آخه همه چیزش پاک میشه

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...