2777
2789

من موهام ریزش داشت و نازکم شده بود چند ماه پیش از عطاری یه حنا خریدم که خیلی باکیفیتم بود با قهوه و ..قاطی کردم زدم چند باری که زدم موهام ریزشش خیلی کم شد و حجم گرفته بود خیلی خوشحال بودم وقتی حنا تموم شد از یه جای دیگه یه مارک دیگه خریدم اینترنتی ولی از وقتی استفاده کردم وحشتناک داره میریزه میدونم بخاطر بی کیفیت بودن حنا اینجوری شد حالا ده روزه پیش آخرین بار زدم ولی همچنان مشت مشت داره میریزه دارم چیکار کنم ؟؟تا کی تاثیر بدش رو موهامه کسی تجربه مشابه داره ؟؟😢💔

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

خب برو. همون عطاری دوبارع بگیر 

بعدم زیاده روی در استفاده هر چیزی نتیجه عکس میده

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

خب برو. همون عطاری دوبارع بگیر بعدم زیاده روی در استفاده هر چیزی نتیجه عکس میده

اون تموم کرده بود واسه همین از جایی دیگه خریدم الان موضوع اینه که دوباره همون قبلی رو بزنم موهام مثل قبل میشه یا نه 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.