2777
2789
چرا فکر میکنین قسمته

اولین اینکه مادرم مادرشوهرم رو توی خواب دیده بود دقیقا توی واقعا هم اون صحنه که توی خواب دیده اتفاق افتاد

و اینکه یه ایرادی که شوهرم داشت بخاطرش خواستگارهای دیگم رو رد کردم توی ازدواج با شوهرم هر چقدر گریه کردم گفتم بهانه اوردم کسی نزاشت به هم بزنم حتی تا خود عروسی با گریه ازدواج کردم ولی الان خدا رو شکر میکنم که کسی به حرفم گوش نکرد 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اولین اینکه مادرم مادرشوهرم رو توی خواب دیده بود دقیقا توی واقعا هم اون صحنه که توی خواب دیده اتفاق ...

مرسی عزیزم که توضیح دادی برا من که بهم خورد حس بدی داشتم حتما قسمت نبپد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم که توضیح دادی برا من که بهم خورد حس بدی داشتم حتما قسمت نبپد

خواهش میکنم برای خواهرمنم هر کی میاد یا خواهرم رد میکنه یا خانواده پسر مخالفت میکنن مادرم خیلی ناراحته ولی همه میدونیم هنوز قسمتش نیومده قسمت طرف هرکی باشه اون باید بیاد

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
والا هرچی زشت دیدم بهترین ها بهشون رسیده

ذات خوب  خدا از دل بنده هاش خبر داره درو با تخته جور میکنه قشنگی برا بازاره زندگی زن زندگی میخاد

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید