2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا این فکرو‌میکنین

چون خودم با همسرم دو سال دوست بودم جدا شدیم بعد 

دو سال اصلا از هم خبر نداشتیم این وسطا من با کسی اشنا شدم مثل نامزدی یهو همه چی تموم شد  و ... بعد همسرم برگشت یکسال بعدشم ازدواج کردیم 

در صورتی که اون اول که دوست بودیم میخواست بیاد خواستگاری من راضی نبودم  ...

چون خودم با همسرم دو سال دوست بودم جدا شدیم بعد دو سال اصلا از هم خبر نداشتیم این وسطا من با کسی اشن ...

وای عزیزم🥹🥹 منم باهرکی اشنا میشم بهم میخوره بایکی داشتیم ازدواج میکردیم بهم خورد اصلا معلوم نیس چرا هرکاری کرد نشد

وای عزیزم🥹🥹 منم باهرکی اشنا میشم بهم میخوره بایکی داشتیم ازدواج میکردیم بهم خورد اصلا معلوم نیس چر ...

قسمتت باشه به وقتش میشه 

البته من یه دوره   دوره سوده هروی رو گرفتم کار کردم خیلی خوب بود برام

شاید باورت نشه من کوچیک بودم تو یک باغ شوهرمم بچه بود بغلم میکنه بوسم میکنه پستونک میده دهنم همون جوری خواهرم عکس میگرفته الان زن و شوهریم 🤣🤣عکسارو نشون دادیم گفت این بچگیاته گفتم اره خندید گفت پسره کیه کنارت گفتم عشق بچگیم بلند خندید بعد گفت منم گفتم نه تو عشق. العانمی ولی معلوم شد خودش بوده