2777
2789
عنوان

مربی مهد کودک 😡😡😡😡😡

239 بازدید | 24 پست

این تاپیک را چند هفته پیش زدم

پسر کوچیکم که 6 سالشه گذاشتم مهد کودک 

یک روز که گذاشمش مربی مهد کودک یک تکلیف داد

بعدم به بچه ها گفته اگر انجام ندید روز بعد اتوبوس 🚌 مهد کودک دم در منتظره کسای که انجام ندادن ببره بهزیستی و تا ابد از مادر پدرشون جدا میشن پسرم شبش تا صبح گریه کرد صبح دعوا کردم آوردمش بیرون الان ترس جدای داره

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مربی نابخردی

مگه میشه ؟!!

اینا بیکار بودن اومدن مربی شدن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

تله ی رها شدگی خیییییلی خطرناکه 

من دارمش هنوزم توی ۲۲ سالگی به یه نفر در عرض یک ساعت وابسته میشم. 

همیشه خاطر جمعش کنید که مراقبتش هستید و ولش نمیکنید هیچ وقت نه تهدید کنید نه بزارید کسی تهدید کنه 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞