2777
2789

خیلی خیلی

خودشیفته

پسردوست

مردسالار

بعد نسل الان رو مسخره میکنن میگن بدن

واقعا افتضاحن واقعا

با مامان بزرگم دوکلمه صحبت میکنم یعنی دوست دارم زودتر بحث تموم شه از بس طرز فکراشون مسمومه

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه شون هم اینطوری نیستن

درسته اکثرا هستن

ولی خب شما تو محیط بسته و.. ۸۰سال زندگی کرده باشی سخت میشه نظرت رو عوض کنی

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

همه شون هم اینطوری نیستندرسته اکثرا هستنولی خب شما تو محیط بسته و.. ۸۰سال زندگی کرده باشی سخت میشه ن ...

همشون اینجوری نیستن ولی۸۰ درصدشون همینن

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

چیش بهتره؟

پسر دوست بودن یا دختر دوست بودن 

دوتاش ننگه

حالا چه فرقی دارن

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

ولی دلشون خوش بود خیانت نبود راحت زندگی میکردن دغدغه شون کم بود الان اگه از من بپرس بهت هیچی نمیدیم ن پول ن سواد ن امکانات ولی تو این دوره همه چیز بهت میدیم من قطعا دوره قدیم واسه زندگی انتخاب میکنم چون آرامشم برام مهم تره

توی یه سری موارد ذهنا خیلی بسته‌ست ولی از لحاظ خودشیفتگی نسل جدید شورشو درآورده

نسل قدیم بدترن

بهش میگم کدوم بچت رو بیشتر دوست داری

میگه مامانت

میگم چرا

میگه زنگ بزنم داییت منو میبره بیرون یا مامانت؟

😐

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

دهه مامان بزرگامون۲۰۳۰

اره خوب ،طبیعی هست که اختلاف سلیقه و نظر زیادی وجود داشته باشه

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

ولی دلشون خوش بود خیانت نبود راحت زندگی میکردن دغدغه شون کم بود الان اگه از من بپرس بهت هیچی نمیدیم ...

نسل قبل زندگی نکردی

چندهمسری بود نسل های قبل

الان دوست دختر دوست پسره اون موقع زن بود

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️