2777
2789
عنوان

چطور نسل قدیم انقدر طرز فکراشون مزخرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 54 پست
ولی دلشون خوش بود خیانت نبود راحت زندگی میکردن دغدغه شون کم بود الان اگه از من بپرس بهت هیچی نمیدیم ...

حق میگی

منم همیشه به مادر شوهرم میگممممم این حرفا رو

واقعاً بی دغدغه بودن و راحت

خسته شدیم تو این زمونه

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اونا هم شما غیر قابل تحمل هستید .

شکاف بین نسل ها خیلی زیاد شده .

چارش اینه که بگیم هر کدوم مال یک دوره هستیم لزومی نداره همدیگه رو قانع کنیم .تحمل کنیم چند ساعت کنار هم بودن رو 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

هنوزم پسر دوستن

نه بابا خیلی ها دختر دوستن 

من دکتر میرفتم

فیزیوتراپی

دکتره میگفت بچه داداشم پسر باشه میزاریمش کنار خیابون

دکتر مملکت این باشه

خیلی هام تو دختر دوستی شورشو درآوردن 

اگه اون بده اینم بده

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

نه بابا خیلی ها دختر دوستن من دکتر میرفتمفیزیوتراپیدکتره میگفت بچه داداشم پسر باشه میزاریمش کنار خیا ...

خب مگه من گفتم دختر دوست باشن؟

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

ولی دلشون خوش بود خیانت نبود راحت زندگی میکردن دغدغه شون کم بود الان اگه از من بپرس بهت هیچی نمیدیم ...

علی الحساب پاشو برو سر چشمه آب بیار

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
نسل قبل زندگی نکردیچندهمسری بود نسل های قبلالان دوست دختر دوست پسره اون موقع زن بود

چقدرشون چند همسری بود یک در هزار بعدم زنم می‌گرفتن رو زن اولشون غیر ت داشتن تامین مالی میکردن الان طرف خیانت می‌کنه تامین مالی که نمیکنه هیچ کلی کار می‌کنه مهریه ببخشی بعدم طلاق خداحافظ زن بعدی کنارشم دوست دختر فراوان 

نسل قدیم از اونور بوم افتادن

الانیا از اینور

حد وسط رو یاد نگرفتیم 

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

به نفع مردا بود فقط چیش خوب بود 

زن نه اراده داشت نه توانایی بهش داده میشد 

زیر سلطه مرد بود 

هر چقدر تحقیر و توهین و تندی میشنید باید خفه خون میگرفت

این نسل با این که معایب زیادی داره ولی سگش می ارزه به دهه ۶۰ یا ۷۰

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

مامان بزرگ من نود و خورده‌ای سالشه..

یه بار بهم گفت قبل از ازدواج و عقد، تو دوره آشنایی برو مسافرت باهاش، که بشناسیش..

تو سفر آدم رو میشه شناخت😂

عشششقه...عشق😍😍😍

به جز همین یه مورد، بقیه شون واقعا همینی هستن که گفتی..

زن ستیز..خودشیفته..متوقع...

اصن نگم...

ماکارون هستم:)