2777
2789
عنوان

چطور ب اینجا رسیدیم

57 بازدید | 4 پست

پسرا مردا از زنا دخترا متنفرن دخترا زن ها از پسرا مردا هیچ کس دلش خوش نیست دخترا دنبال پسر پولدارن که چون وضعیت اقتصادی داغونه نیس همچین پسری پسرا هم دنبال دختری که گذشته نداشته باشه و.... و کم هس همچین دخترایی حتی اونایی که ازدواج کردنم زنا خیانت میبینن اکثرا از شوهراشون همه از هم منتفریم همشم زیر سر اقتصاد این فرهنگ آمریکایی اروپایی ای که وارد ایران شده هست اونا اگه فرهنگشون عالی بود خیانت توشون زیاد نبود حتی ازدواج هاشون سفید هست که یک وقتی بعد ازدواج خانوم طلاق گرفت اموالش نصف نشه هیچ تعهدی وجود نداره بچه بیاری به یک جا برسونی اون مرد رو آخرش با زن دیگه خیانت کنه رو مال اموالی که تو جمع کردی به ریشتم بخندن بیاین عاقلانه فکر کنید خب وقتی تو یک جامعه که مرد ها جنبه ندارن س ک س ی راه بری معلومه خیانت زیاد میشه چطور کسی تاپیک میزنه چیکار کنم شوهرم تحریک بشه راهکار میدین لباس باز قرمز و.... فقط این راهکار ها واسه خانم خونه صدق میکنه ؟! خیلی از مردها دیگه با زن های مطلقه صیغه نمیکنن برای رابطه بلکه با دخترای خونه ..... تو رو خدا نکنید دوستی با جنس مخالف بدون تعهد این وضعیت شاید فکر کنید بنفع زناس ولی با قوانین ایران کاملا ب سود آقایان هس

یه سری چیزا خانما براش کف میزنن ولی یه مدت بعد زیر فشار همون کف میکنن 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوضاع کلن خیلیی بده دیگه تو این جامعه ن مردا ارزش دارن ن زنا چون همش باهم در حال دشمنی هستن اون خراباییی هم که لختی میان بیرون یه روزی اذدواج میکنن و خدا سریع حساب اکه همینا شوهراشون با یکی دقیقا مثل خودشون خیانت نکرد میدونی چرا چون خدا گفته هرکی مثل خودش میده برای اذدواج و این خانوم تو دوران مجردی بد حجاب کلی مرد از راه به در کرده منتظر باشه دختری بد حجاب تر از خودش همسرشو از راه به در کنه 

همینحور پسرا که دنبال زن متاهل هستن یا با دخترا بیگناه بازی میکنن اینا هم به زودی یه هرزه عین خودشون گیرشون می افته