2777
2789
عنوان

مدرسخ پسرمو ارجاع داد روانشناس

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 43 پست
ببخشید ولی آدم هایی مثل شما با احترام باعث شدن که چندین بچه مشکلات روانی به دوش بکشن خدا کنه شما معل ...

پدر و مادر شما نباید مساله رو به شما میگفتن و شمارو میترسوندن 

فک میکنم مشکل اصلی شما پدرو مادرتون بوده نه معلم!

اون بنده خدا مشکل شمارو گفته، پدر و مادرتونم به شما گفتن و یجورایی شمارو تهدید کردن انگار با این موضوع، ترس شما از اونه، معلم چیکار کنه؟؟؟

بعدشم حالا گیریم شما راس میگی، برا همه که نمیتونس نسخه خودتو بپیچی!!!

ولی با من دقیقا این رفتار شده در حالی که هیچ مشکلی نداشتم ولی بعد اون رفتار مادر مدرسه من الان پنیک ...

شما اگه پنیک داری یعنی یه مشکلی هست، پس درست تشخیص دادن . 

منم پنیک داشتم و یکسال مرتب پیگیری کردم خوب شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید کادر مدرسه پسرت مشکل داره خودشون برن قرص بخورن همه بچه ها متفاوتن بزرگ بشن خوب میشن کلا همینه ...

کادر بیشعور نیست. داره راهنمایی میکنه. اگه ببرن به بچه برسن بچه خودش تو بزرگسالی خداش رو شکر میکنه.

این دنیا جوری نبود که توی بچگی هامون آرزوشو می کردیم💔

مشکل من یکی دوتا نیست. پسر من امپول ضدبلوغ و هورمون رشد هم میزنه ک همونا باعث میشه هایپر شه اصلا مون ...

ای جانم ...آمپول هورمون رشد خودش یه پروژه ایه که کلِ وقت شمارو میگیره، و امیدوارم خوب و عالی پیش بره....

مدرسه اش غیر انتفاعیه؟ 

ببخشید کادر مدرسه پسرت مشکل داره خودشون برن قرص بخورن همه بچه ها متفاوتن بزرگ بشن خوب میشن کلا همینه ...

اين چه حرفيه؟ اونها وظيفه شونه وقتي متوجه اختلال ميشن به والدين بگن

گارد نداشته باشيد

سلام در شهر خودم چون کوچیکه روم نمیشد برم پیش روانشناس. یکی از دوستان روانشناس بهم معرفی کرد حضوری و تلفنی هم داشت. باهاش دو بار تلفنی صحبت کردم برای مشکلم. خیلی راضی بودم تو هم تماس بگیر ان شاالله کمک باشه موضوعت حل بشه . اسمش آقای شکیبا یا شکیبایی بود

۰۹۱۸۲۱۱۹۰۲۰ شماره تماسش بود