2777
2789
عنوان

مدرسخ پسرمو ارجاع داد روانشناس

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 43 پست
ببخشید کادر مدرسه پسرت مشکل داره خودشون برن قرص بخورن همه بچه ها متفاوتن بزرگ بشن خوب میشن کلا همینه ...

نه عزیزم حتما مشکل داره که کادر فهمیدن و حاد بوده وگرنه بچه شلوغ دیدم تو مدرسه معلم ها ارجاع ندادن ولی مطمعنا بچه ای مشکل خاصی داره که میگن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم اخه تو پیش دبستانی هم همینارو بهم گفتن مدرسه رت عوض گردم اوردم اول ایناهم اینطوری میگن. مدیر ...

ببینین من اون زمان پدر و مادرم آگاهی کافی نداشتن  و منم دقیقا مثل پسر شما به شدت بد خط و نامرتب بودم همیشه با خودم حرف میزدم و به عبارتی میزگرد ها تشکیل میدادم برای خودم 😂

به شدت بازیگوش بودم و این باعث می‌شد تمرکز نداشتم تو املا و ریاضی و اینا اون زمان من تو یک مدرسه دولتی درس میخوندم و یک معلم دور از حضور سگ بودن 

خانم سبیلی هر جا هستی خیر نبینی از زندگیت ایشالله قشنگ یادمه سوم ابتدایی بودم مامانم و صدا کرد گفت دخترت غیر نرماله فلانه چشم مامان منو خون و اشک کرد الهی خیر نبینه اگه زنده است اگه مرده هم خدا بیامرزدش این باعث شد من از اون سن استرس هام شروع شد و همیشه فکر میکردم اگه نمره بد بگیرم یا فلان کنم مامانم و بابام  منو میبرن پیش دکتر یا معلم همیشه قرارع دعوام کنه الان ۱۸ سالمه خدا شاهده با این سن بازم از پرسش اونقدری میترسم که لرز میکنم از استرس .‌...

بعدش که بزرگ شدم تحقیق کردم فهمیدم اصلا نشانه های یک بچه باهوش اینه تحقیق کنین خودتونم متوجه میشین 

نه عزیزم حتما مشکل داره که کادر فهمیدن و حاد بوده وگرنه بچه شلوغ دیدم تو مدرسه معلم ها ارجاع ندادن و ...

بعضی معلم و کادر مدرسه ببخشید انگار عقده دارم سادیسم دارن به خدا بعضی معلما فرشته ان ها ولی بعضیا انگار مثل شیطونن 

کم بچه ندیدم به خاطر رفتار و حرف معلم یک عمر مشکلات روانی و به دوش کشیده 

یکیش خودم که بعد حرف یک معلم عقده ای و سادیسمی چندین ساله استرس و لرزش دست دارم

چرا حرف غیر منطقی میزنی خانوم؟ چندتا مدرسه عوض کنه تا به این ننیجه برسه که مدرسه اولی درست میگفت؟ کس ...

ببخشید ولی آدم هایی مثل شما با احترام باعث شدن که چندین بچه مشکلات روانی به دوش بکشن 

خدا کنه شما معلم نباشین چون مشخص نیست با این رفتارتونو چندین نفر تروما میگیرن ولی من چندین ساله لرزش دست و استرس های حد گرفتم در حدی که سر پرسش ساده کلاسی پنیک میشذم و از حال رفتم چند بار چرا ؟ چون معلم ابتدایی من با همین حرفا باعث شد اعتماد به نفسم داغون بشه چشم مادرم و یک چشم خون یک چشم اشک کرد در حالی که بعداً تحقیق کردم دیدم عدم تمرکز یا حرف زدن با خودش یکی از علایم هوش زیاده و خودم بعد راهنمایی زندگی تحصیلی خوبی داشتم 

من نمیگم نبره روانشناس ولی اول نیاز بود یکی بخوابونه تو گوش اون کادر مدرسه بی شعوری که رو بچش اسم  گذاشته و اعتماد به نفس بچه اشو با این حرف نابود کرده بعدش ببینه به اینا میگن مشکل یا نه یک بچه عادی اینجوریه 

و اینکه لطفت تجویز قرصتو نگه دار برای خودتون . با احترام

ببخشید کادر مدرسه پسرت مشکل داره خودشون برن قرص بخورن همه بچه ها متفاوتن بزرگ بشن خوب میشن کلا همینه ...

سلام گلم هیچ مدرسه ای بی خود و بی جهت دانش آموزی رو ارجاع نمیده چه بهتر که زود فهمیدن و به مادر اطلاع دادن بازی درمانی بهترین روشه

سلام گلم هیچ مدرسه ای بی خود و بی جهت دانش آموزی رو ارجاع نمیده چه بهتر که زود فهمیدن و به مادر اطلا ...

ولی با من دقیقا این رفتار شده در حالی که هیچ مشکلی نداشتم ولی بعد اون رفتار مادر مدرسه من الان پنیک دارم استرس حاد دارم ارزش دست دارم ضربان قلب بالا دارم فشار خون دارم کافیه یا بازم بگم؟  :)

ولی با من دقیقا این رفتار شده در حالی که هیچ مشکلی نداشتم ولی بعد اون رفتار مادر مدرسه من الان پنیک ...

بله میدونم چی میگی گلم مشکل شما رو اشتباه فهمیدن ولی بیشتر مدارس متوجه میشن مشکل پسرمو رو مدرسه فهمید وگرنه از نظر خودم مشکل نداشت ولی حالا شکر خدا بیش فعالیش کنترل شده با دارو و خوبه سره کلاس

همکلاسی پسرم مشکل پسر شمارو داشت عدم تمرکز و سرکار نمینشست و دیر اموز بود بعد از مصرف دارو اوکی شد و ...

مشکل من یکی دوتا نیست. پسر من امپول ضدبلوغ و هورمون رشد هم میزنه ک همونا باعث میشه هایپر شه اصلا موندم چه کنم .بیام دارو اعصابم بهش بدم دیگ هیچی🥺

ببخشید ولی آدم هایی مثل شما با احترام باعث شدن که چندین بچه مشکلات روانی به دوش بکشن خدا کنه شما معل ...

من  شاگردی داشتم که سال اول و دوم با مامانش میومد مدرسه و مامانشو مجبور میکرد بمونه چون اگر میرفت استرس شدید میگرفت 

من معلم سوم بودم، دو سه روز اول مامانه اومد نشست بعدش خدا شاهده خودشون میگفتن بحاطر شما با شوق و ذوق میاد مدرسه ، اصلا لازم نبود کسی بیاردش یا زورش کنه، خونشون نزدیک بود خودش میومد ... روز معلمم بهم سکه کادو دادن ...

انقد این مشاورا با مزه و شاد و شنگولن که بچه تون برهیششون کلی هم حالش خوب میشه