2777
2789

نه از لحاظ روحی و نه روانی آمادگیشو ندارم و نخواهم داشت. اختلال روانی دارم که خودمو بزور تحمل میکنم نمیتونم از کسای دیگه هم مراقبت کنم. 

حالا این احادیثو خوندم میگم مگه میشه ازدواجتم دست خودتت نباشه

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود: بهترین افراد امّت من کسانی هستند که متأهّل اند.

و شرورترین افراد امّت من کسانی هستند که مجرّد می باشند[12].

218- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود: رذلترین و پست ترین مردگان شما. آنانی هستند که ازدواج نکرده باشند[13].

219- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند: بیشترین افراد اهل جهنّم کسانی هستند که ازدواج نکرده اند

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم آدم باید ازدواج کنه و طعم خانواده داشتن رو بچشه.

اینو میدونم. ولی وقتی تواناییشو نداشته باشم، آیا بازم گناهکارمء

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

سلام عزیزم مشکل شما با روانشناس و مشاور حل میشه

سلام

عزیزم من دوقطبی دارم. مشاوره و روانشناس و روانپزشک زیاد رفتم. حل نمیشه.

این یه جمله کلیشه ایه که به کسایی که مشکلات روانی دارن میگن.

اره اگه مثلا پایه و بیس من خوب بود و یه شکستی داشتم بخاطرش اینجری شدم مشاوره میتونست کمک کنه. ولی اینکه از لحاظ فیزیولوژی مواد شیمیایی مغزت بالانس نیست و نخواهد شد دیگه با مشاوره و این قرتی بازیا حل نمیشه

این برای انسانهای نرمال هست شما خودتون میگید مشکل دارید .برای شما صدق نمیکنه

امیدوارم اینطو باشه

اینقدر به خودت تلقین نکن عزیزم حتما یه روزی عاشق میشی و منم دعا میکنم برات

عاشق شدم عزیزم حتی خواستگارم داشتم ولی همیشه ترسشو دارم که گند بطنم به زندگی خودم و یکی دیگه.

همین الانم همچی در اختیارمه و آرامش تقریبی دارم ولی بازم روانم اروم نیست. چه برسه تو ازدواج و اونهمه دغدغه.

علائمت چیه؟

همون علائم دوقطبی که همه جا میگن شیدایی و افسردگی 

خدا ان شاالله طوری برات زیبا رقم بزنه که انگشت به دهن بمونی .خوشبخت باشی ..

مرسی عزیزم.

خواستگار دارم ولی نمیخوام ادواج کنم استرس شرایطم رو ده برابر بدتر میکنه

سلامعزیزم من دوقطبی دارم. مشاوره و روانشناس و روانپزشک زیاد رفتم. حل نمیشه.این یه جمله کلیشه ایه که ...

به خودت تلقین نکن اینقدر خانم خوب 

هیچ چیزی نیست ک راه حل نداشته باشه 

مطمئن باش درست میشه فقط باید صبر کنی و به خدا ایمان داشته باشی