2777
2789
عنوان

لاغری

164 بازدید | 18 پست

سلام به همه عزیزان کسی بوده اینجا رژیم فست گرفته باشه بعد فست چیا میخورین چقدر تر خدا راهنمایی کنید خیلی وقت هی رژیم میگیرم هی میشکنم خسته شدم😭😭😭😭

منم یکسال میخوام هشت کیلو کم کنم نمیتونم فست سخت تره ها ولی من فقط با فست میتونم لاغر شم فعلا شیر میدم نمیتونم فست باشم انشالله از برج ده 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۸ روزه فستم

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

من چاقیمو از این راه تونستم درمان کنم که از خانومی که ازش تو همین سایت تعریف کردن ازشون الفا گرفتم 

اصلا هم اونطوری که میگن نیست اصلا شیشه و اینا و عوارضی نداشت اصلا.خب اگرم فک میکنین که دارم تبلیغ میکنم خب کانال معتبر که داره برین نگاه کنین.من که نمیگم چشم بسته سفارش بدین که

من که خیلی راضی بودم و خیلی عالی بود ۰۹۳۸۳۷۰۸۷۸۹

من ۸ روزه فستم

چقدر کم کردی؟ منم از امروز فست دارم میگیرم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

چقدر کم کردی؟ منم از امروز فست دارم میگیرم

وزن نکردم راستش 

ولی شلوارم که تنگ بود‌ اندازم شده 

پف صورتم و بدنم کامل خوابیده 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
منم یکسال میخوام هشت کیلو کم کنم نمیتونم فست سخت تره ها ولی من فقط با فست میتونم لاغر شم فعلا شیر می ...

چند ماهشه بچه

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

عزیزم خودت انجام دادی نتیجه گرفتی

یکی از راه هایی ک واقعااا به من کمک میکرد انگیزه بگیرم این بود که تو نی نی سایت و اینستا هر روووز راجب لاغری سرچ میکردم . هی متن راجبش میخوندم 

یا دنبال دستور غذاهای رژیمی بودم . این موضوع ب من انگیزه بیشتر میداد

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم برا منم دعا کن تنبلی تخمدان دارم میخوام باردار بشم ولی نمیشه

من بهت قول صد در صد میدم با کاهش وزن سریع باردار میشی 

من خودم تنبلی نداشتم و پریودم منظم بود اما گفت وزنتو بیار پایین

همین ک سفت و سخت شروع کردم ب رژیم بدون اینکه اقدام جدی داشته باشم و بهش فکر کنم باردار شدم 

ایشالا که شمام زودی نتیجه بگیری حتما میام ازت میپرسم

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40