2777
2789
عنوان

یه چیز بهم بگید با شوهرم آشتی کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 141 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم باید با زبون خپش بهش بگی یه مرد هم بیاد اینطور با پسرم بازی کنه منم وایسم نگاش کنم نباید ناراحت بشی و تمام قهر نمیکردی 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

عزیزم من از کجا بدونم اون خانوما سرما خورده نیستن؟؟

😐 هر انسانی که سرما خورده باشه نمیاد با کسی روبوسی کنه چه برسه یه بچه رو

نمی‌دونم واقعا به چی فکر میکنین حتی احساس میکنم خودت هم نمیدونی دنبال چی هستی

باور کن بچه ات و شوهرت واسه خودتن کسی هم کاری باهاشون نداره

خودم به شخصه بعد از این تایپک و امروز به هیچ بچه ای نگاه نمی‌کنم یا باهاش صحبت نمی‌کنم. پس فردا فکر بد کنن راجب ما 

برید خودتون رو درمان کنین . آدم تو این جامعه دیگه بره بمیره هم فکر بد راجبش میکنن

عشقم کارت و ناراحتیت کامله درستههیچکس حق نداره وقتی تو نیستی سمت بچه وشوهرت بیاداگه بگه ماشالا چ بچه ...

ممنون که درک کردی ولی جا خوردم یه لحظه حس کردم که یکی دیگه برا بچم مادری میکنه یا فکر میکنه من چقدر شلخته ام موها بچم بازشده ....حالا شوهرم میگه هیچ حرفی نزده ولی مگه میشه همینطوری موها بچه رو ببنده 

اره دقیقا چند وقت پیشم دوتا دختر دانشجو خواستن بوسش کنن من استقبال نکردم ناراحت شدن ...آخه دانشجو بو ...

تو فقط سالمی بقیه خرابن عجب واقعا چطور شماها تحمل می‌کنند عجیبه هر کسی دانشجو کثیف؟ ؟؟؟ چقدر ذهنت خرابه فقط شماها سالمید

تا این حد زبون ندادم متاسفانه ...آخه هر جا میرم همه قصد دارن بوس و بغلش کنن ...ولی از این میسوزم شوه ...

ببین اسی جون خودتو از چشم شوهرت بااین رفتارها میندازی 

اینجا واقعا شوهرت بی تقصیره 

حالاخانومم از بچه خوشش اومده عیب نداره بعضیا واقعا بی منظورن 

منم هرجا میرم واسه دوقلوهام همه ذوق میکنن ماهم ذوق میکنیم براشون 

آخه شوهرت که نمیتونسته بگه برا بچم ذوق نکن یا به زنه فحش بده که 

شما فقط بهش میگفتی اصلا خوشم نیومد از کار خانومه هرچی ام از بچه خوشش بیاد نباید اینقد بی ادب باشه خودشو بندازه وسط

دعوا رو تمومش کن و باهاش خوب باش 

عشقم کارت و ناراحتیت کامله درستههیچکس حق نداره وقتی تو نیستی سمت بچه وشوهرت بیاداگه بگه ماشالا چ بچه ...

با این   طرز فکر شما اگع مثلا  ی خانم از آقای شما   مثلا ی آدرس بپرسه  شما زمین وزمان رو بهم می دوزید درسته   مثلا در غیاب شما   خانمی آدرس بپرسه شما  نباشید    بیاید سروصدا وقهر ک  چی گفتید

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
حساس نباش بابا خودت میرفتی ازخانه تشکر میکردی پ ن پ خانمه خیلی جوگیر شده زیاده روی کرده حالا چ حا ...

هیچکدوم عزیزم از اینکه چی تو شوهرم دیده که به خودش اجازه این حرکت رو داده

ممنون که درک کردی ولی جا خوردم یه لحظه حس کردم که یکی دیگه برا بچم مادری میکنه یا فکر میکنه من چقدر ...

چقدر حساسی این فکرارو انقدر بکن تا جذب کنی 

واقعا تمام زندگیتو صرف این افکار بیهودت داری میکنی

شاید متاهل نیستید شما ...من اتفاقا زیاد حساس نیستم ولی یه دفعه رفتم زنه رو تو اون حالت دیدم ناراحت ش ...

ربطی ب متاهل بودن نداره شوهر کنم باید حصار بکشم روش؟ ؟؟! اینقدر بی اراده ؟ اینقدر دوسم نداره با دیدن یک زن بره ؟ خب بدرک بره بزور نگهش دارم؟؟؟؟ بچه شیرین باشه ملت دوسش دارند چ اشکالی داره نونم والله 

دوستان

استارتر وارد فروشگاه شده و شوهرش و خانمه و بچه اش رو کنار هم دیده

عصبی شدنش کاملا طبیعیه

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم