چقدر رفتارت زشت بوده مگ قحطی شوهر اومده خودتون جمع کنید اه هر کسی با همسرت حرف زد قرار زنش بشع؟ این ...
شاید متاهل نیستید شما ...من اتفاقا زیاد حساس نیستم ولی یه دفعه رفتم زنه رو تو اون حالت دیدم ناراحت شدم شاید درک نکنی ولی دوس ندارم یکی موها بچمون درست کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودشم با شلوارک میره صدبار بهش گفتم نرو ولی الان از حرکت اون بدش اومده
خخخ من بودم سر این باهاش قهر میکردم نه سر کار اون خانومی ک تو فروشگاه بود
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
خخخ من بودم سر این باهاش قهر میکردم نه سر کار اون خانومی ک تو فروشگاه بود
سر اونم چند باز تذکر دادم ولی دیروز گلگی همسایه رو میکرد منم گفتم اشکال نداره چه عیبی داره بهش برخورد ...خودش بره اشکال نداره ولی من ببینم آخر زمان میشه
حساس نباش بابا خودت میرفتی ازخانه تشکر میکردی پ ن پ خانمه خیلی جوگیر شده زیاده روی کرده حالا چ حاضرم کش داشته البته اینجا ی سوال واسم پیش میاد ک شما چرا با شوهرتون قهر کردید از ارتباط پنهانی می ترسید ک بینشون چیزی ب وقوع پیوسته یا ترسیدید ک شوهرتون رو تور کرده باشه لطفا منطقی جواب بدید
زندگیرو نفسی ارزش غمخوردننیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک ندانی غمچیست💕💕💕