2777
2789
عنوان

یه چیز بهم بگید با شوهرم آشتی کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 141 پست
من اصلا دست زده به بچه برام مهم نیست چون حق داشته بچم شیرینه ..اتفاقا تا شب موهاش که باش میشد هی تیک ...

دور ازجونت من با قسمت قهر وبحث خونوادگیتون کاری ندارم

ولی اون خانمه اصلا حق نداشته وقتی نیستی باشوهرت وایسته ودست ب بچت بزنه.

من هیچوقت اینکارو نمیکنم حتی اگه یه بچه نااز وخشگل باشه

حریم خصوصیه اینا ..

♥️🌱

چقدر رفتارت زشت بوده مگ‌ قحطی شوهر اومده خودتون جمع کنید اه هر کسی با همسرت حرف زد قرار زنش بشع؟ این ...

شاید متاهل نیستید شما ...من اتفاقا زیاد حساس نیستم ولی یه دفعه رفتم زنه رو تو اون حالت دیدم ناراحت شدم شاید درک نکنی ولی دوس ندارم یکی موها بچمون درست کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ... خدا ... دیگه بخوایم به روی یه بچه هم بخندیم اینا فک میکنن میخوایم شوهرشونو بدزدیم

بله وقتی زنش نیست بری باشوهر مردم بایستی موهای بچشو ببندی من فکر خوبی ب ذهنم نمیاد...هرچیزی غش وضعف نداره

♥️🌱

خودشم با شلوارک میره صدبار بهش گفتم نرو ولی الان از حرکت اون بدش اومده

خخخ من بودم سر این باهاش قهر میکردم نه سر کار اون خانومی ک تو فروشگاه بود 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑متاسفم برای طرز تفکرتون خانم محترماون وقت ما حرف ا ...

عزیزم من از کجا بدونم اون خانوما سرما خورده نیستن؟؟

بله وقتی زنش نیست بری باشوهر مردم بایستی موهای بچشو ببندی من فکر خوبی ب ذهنم نمیاد...هرچیزی غش وضعف ...

الان اینجا فقط خود شما بین این همه خانم نظرت اینه فقط و فقط خودت

فکر نمی‌کنی اشتباه داری جلو میری؟

شاید متاهل نیستید شما ...من اتفاقا زیاد حساس نیستم ولی یه دفعه رفتم زنه رو تو اون حالت دیدم ناراحت ش ...

مطمئن باش تاپیکت برعکس بود میگفتی من موهای بچه ای رو بستم زنش ناراحت شد بتو گیر میدادن😂😂که اره حق نداشتی اجازه نداشتی

♥️🌱

وای ... خدا ... دیگه بخوایم به روی یه بچه هم بخندیم اینا فک میکنن میخوایم شوهرشونو بدزدیم

بحث دزدی شوهر نیست ..بحث اینه که چرا شوهرم اجازه داده اون خانوم موهاشو ببنده مگه خودم مردم

عزیزم من از کجا بدونم اون خانوما سرما خورده نیستن؟؟

عشقم کارت و ناراحتیت کامله درسته

هیچکس حق نداره وقتی تو نیستی سمت بچه وشوهرت بیاد

اگه بگه ماشالا چ بچه ی نازی و..اوکیه 

ولی موهاشو ببندی و..اگه خودت بودی و اجازه میگرفت اوکی بود

هیچوقت این اجازه رو دیگه به کسی نده کاملنم حق داری💕

♥️🌱

خخخ من بودم سر این باهاش قهر میکردم نه سر کار اون خانومی ک تو فروشگاه بود

سر اونم چند باز تذکر دادم ولی دیروز گلگی همسایه رو میکرد منم گفتم اشکال نداره چه عیبی داره بهش برخورد ...خودش بره اشکال نداره ولی من ببینم آخر زمان میشه

حساس نباش بابا   خودت میرفتی ازخانه تشکر میکردی  پ ن پ خانمه خیلی جوگیر شده زیاده روی کرده حالا چ حاضرم کش داشته  البته اینجا ی سوال واسم پیش میاد ک شما چرا با شوهرتون قهر کردید  از ارتباط پنهانی می ترسید  ک بینشون چیزی   ب وقوع پیوسته    یا ترسیدید ک شوهرتون  رو تور کرده باشه لطفا  منطقی جواب بدید

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕