2777
2789
عنوان

یه چیز بهم بگید با شوهرم آشتی کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2361 بازدید | 141 پست
اصلا حرفمو عوض نکردم ...چی میگی شما؟؟اینقدر بی اعتماد به نفسم به نظرت ....درضمن از شوهرم مطمئنم ار ا ...

شما سر زبون داریا اما نمیتونی اون لحظه به قول خودت جر بدی میای وخود خوری میکنی والا همون موقع برو بزن جر بده بخاطر یه غریبه تر نزن به رابطه خودتو شوهرت.

اون زن الان داره زندگیشو میکنه تو اومدی چپوندی این حرفارو تو سرت ول کن 

ریدم تو خودتون و بچتون و موهای بچتون و شوهرتون و طرز تفکرتونتعلیق هم شدم فدا سرمتو جامعه ای که مریضه ...

راحت باش تو جایی برین که امثال شما حریم شخصی جامعه رو رعایت نمیکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما سر زبون داریا اما نمیتونی اون لحظه به قول خودت جر بدی میای وخود خوری میکنی والا همون موقع برو بز ...

من که مسوول رفتار همه مردم نیستم اینو باید شوهرم بفهمه که نزاره یه غریبه به جای من موها بچمون ببنده ...درحالیکه من هستم

من که مسوول رفتار همه مردم نیستم اینو باید شوهرم بفهمه که نزاره یه غریبه به جای من موها بچمون ببنده ...

چطور شما مسئول نیسی اما شوهرت مسئوله😐شمام اگه مسئول بودی باید میرفتی جلو و حرف میزدی نه اینکه فقط از شوهرت توقع داشته باشی چند سالته؟ 

چطور شما مسئول نیسی اما شوهرت مسئوله😐شمام اگه مسئول بودی باید میرفتی جلو و حرف میزدی نه اینکه فقط ا ...

من حوصله این کارو ندارم متاسفانه همیشه از کسی هم که دلخور باشم ناراحتیم رو نشون نمیدم ...اگه دفعه بعد بازم اینطور چیزی پیش بیاد و من نباشم چی ،،،کلا نباید شوهرم اجازه این کاررو بده...۳۱سالمه

راحت باش تو جایی برین که امثال شما حریم شخصی جامعه رو رعایت نمیکنن

خانم

من تا حالا بچه رو تو خیابون بوسش نکردم یا موهاشو نبستم یا صدامو بچگونه نکردم با ناز باهاش صحبت کنم ولی وقتی دو تا مرد و خود شوهرت و ۷۰ تا زن دیگه دارن میگن ن خانم منظوری داشته ن شوهر خودت که بخوای ازش ناراحت بشی و قهر کنین

و شما بگی کرم از زنه و فقط و فقط یک نفر دیگه باهات هم نظر باشه مشکله

من در خانواده ی خیلی خوبی بزرگ شدم مذهبی هستم فمنیست هستم فرهنگی هستیم یک درصد هم کاری نمیکنم که یه نفر بخواد فکر بدی کنه 

اما همه تعجب کردن با رفتاری که شما داشتی اون روز  و چطور یه زن دیگه رو داری قضاوت میکنی ‌. من از خانم حمایت کردم و هم شوهرت و هم اون خانم رو بی تقصیر دونستم  اما یه نفر دیگه توی سایت با من بحث و دعواش شد ...من از سال ۹۹ تا الان اینجا با هیچ کس بحثم نشده بود هیچ وقت توهینی هم نکرده بودم به کسی 

و این درست نیست که همینجوری همه رو قضاوت کنی وقتی مطمئن نیستی حتی دنبال چی هستی

قطعا خودت خوشگلی خانواده ات ام خدا برات نگه داره اما این طرز فکر و رفتار و این همه قضاوت هیچ آرامشی برات نمیذاره و حتی روابط خودت هم خراب میکنه

من هم از همه نظر کامل هستم هم از خانواده عالی هم تحصيل هم فرهنگ خانم محترم. امثال من پیدا نمیشه دیگه.

ولی شما قضاوت و توهین نکن

موفق باشی.