2777
2789
عنوان

یه چیز بهم بگید با شوهرم آشتی کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 141 پست

ببین من دوس ندارم کسی بچمو بوس کنه غریبه

اما این واکنش تند تورو نمیفهمم

من بودم نهایت میگفتم 

تو ک میدونی من خوشم میاد کسی خواست کاری کنه از این ب بعد مانع شو همین

این کارا چیه بچه اید مگ

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با با به خدا مشکلی نداره خودت میگی پسرت ماشالله خوشکله خب این خانمه هم رفته تو دلش به خدا من هر جا یه بچه خوشکل ببینم میخورمش .هیچ عیبی نداره به خدا علکی زندگیو تلخ نکنید

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

اره دقیقا چند وقت پیشم دوتا دختر دانشجو خواستن بوسش کنن من استقبال نکردم ناراحت شدن ...آخه دانشجو بو ...

این قضیه فرق داره اونا خواستن بوس کنن شما نذاشتی و حقم داشتی ولی اینکه اون خانوم موهای بچه رو بست بعد شما رفتی توپیدی به همسرت و کدورت ایجاد کردی ! این مشکل داره 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

وا بیچاره شوهرت.گناهش چی بوده این وسط؟این خانمه هم قطعا بی منظور اینکارو کرده.از بچه خوشش اومده همین.چرا بزرگش میکنی و زندگی رو به کام خودت و همسرت تلخ میکنی.من بودم یه لبخند میزدم و رد میشدم.همین

همسایه ی ما یه بچه ی نااازی داره اجازه نمیده هیچکسسسسس بهش دست بزنه از غریبه ها.میگه شوهرم وقتی می ب ...

من اصلا دست زده به بچه برام مهم نیست چون حق داشته بچم شیرینه ..اتفاقا تا شب موهاش که باش میشد هی تیکه مینداختم مامانت مرده برو خانمه برات موهاتو ببنده🤣

چقدر رفتارت زشت بوده مگ‌ قحطی شوهر اومده خودتون جمع کنید اه هر کسی با همسرت حرف زد قرار زنش بشع؟ اینقدر شوهرت سست عنصر عجب چقدر رفتارت بچگانه دور از ادب جرش دادم یعنی چی واقعا موندم چی بگم این کارا فقط اینجا میام میخونم عجیب غریب هستید

وا چیکار کرده مگهبچه رو دوست داشته.محبتشو نشون دادهچه حساسید

ببینید محبت کردن یا ناز کردن به بچه یک غریبه شاید مشکلی نباشه ولی بسان موهاش کار درستی نیست 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
خب راس میگه مردا چرا باید لخت و پتی بیان تو خیابون بعد ما یه شال از سرمون میفته پیامک میاد رو‌گوشیمو ...

خودشم با شلوارک میره صدبار بهش گفتم نرو ولی الان از حرکت اون بدش اومده

همسایه ی ما یه بچه ی نااازی داره اجازه نمیده هیچکسسسسس بهش دست بزنه از غریبه ها.میگه شوهرم وقتی می ب ...

وای ... خدا ... دیگه بخوایم به روی یه بچه هم بخندیم اینا فک میکنن میخوایم شوهرشونو بدزدیم

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اره دقیقا چند وقت پیشم دوتا دختر دانشجو خواستن بوسش کنن من استقبال نکردم ناراحت شدن ...آخه دانشجو بو ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

متاسفم برای طرز تفکرتون خانم محترم

اون وقت ما حرف از فمنیست و حمایت از حقوق زنان میزنیم

اون وقت این طرز رفتار زن مقابل زن هست

اینم تازه دختر جوون دانشجو