2777
2789

مامانا من ۱۷هفته باردارم بارداری ناخواسته خیلی اذیتم افسردگی حاد گرفتم من جرات سقط نداشتم الان که تو این سن بارداری هستم همش میگم کاش همون روز اول سقط میکردم حتی به شوهرم هم میگم کاش انداخته بودم میدونم اینا افکار شیطانیه خیلی هم قران و آیت الکرسی واینا میخونم دیگه خسته شدم چکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز بخون

قرآن بخون هر روز ۵۰ آیه

سعی کن هروز با خودت مثبت حرف بزنی

خییییلی تاثیر داره ها

یعنی مثلا اون صدایی که میاد این حرفای منفی رو بهت میزنه ، جوابش رو با حرفاب مثبت بده..

مثلا بگو : همه چیز عالی پیش میره ، این بچه هدیه ای از طرف خداست و من باید قدر و ارزشش رو بدونم 

وسوسه نشى 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

حدیث داریم وقتی افکار شیطانی میاد به ذهنت ذکر لاحول ولا قوه الا بلا بگین

افکار شیطانی و از بین میبره این ذکر و زیاد بگو

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

ذکر لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم زیاد بگو

صلوات زیاد بفرست

و مرتب استغفار کن

قدر نعمتی که خیلیا با هزار جور خرج و دوندگی و دوا درمون بازم به دستش نمیارن و شما به سادگی و بی دردسر به دست آوردی، نمی دونی

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

ذکر لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم زیاد بگوصلوات زیاد بفرستو مرتب استغفار کنقدر نعمتی که خیلیا ...

میدونم خیلی ناشکرم ولی من دیگه انرژی بچه داری با ۳۸سال سن رو ندارم

وقتی بچه بیاد با خودش اون شور و نشاط رو هم میاره با اون عشقی که تو دلتون میکاره.

سن های بالاتر از شما سراغ دارم در آرزوی فرزندن و نمیشه که نمیشه

پس در هر حال  اینو بدون که لطف خداست و مرتب شکر کن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

عزیزم من تاپیکای شما رو میخونم هدیه ای هست که خدا بهت داده نا شکری نکن 

من آرزومه که خدا یه همچنین هدیه ای رو بهم بده دست بزار رو‌شکمت واسه من دعا کن منم مادر بشم

پیامبر (ص) خطاب به سلمان می‌فرمایند : این ذکر را زیاد بگو این ذکر از گنج های بهشت است» هفت بار بعد از نماز مغرب و نماز صبح، جزء تعقیبات است و اولش بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم دارد. (ذکر: «بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم»)

کسانی که گرفتار وسوسه هستند و در همه مسائل شک می‌کنند روزی صد مرتبه ذکر شریف « لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم » را بگویند.

صد بار بعد از نماز صبح

امام رضا (ع ) فرمود: هر کس پس از نماز صبح صد بار بسم الله الرحمن الرحیم ، لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم بگوید، به اسم اعظم خدا از سیاهى چشم به سفیدى آن نزدیک تر شده و به راستى که در مدار اسم اعظم قرار گرفته است.

.هفت بار بعد از نماز صبح و مغرب

از امام صادق (ع ) نقل است که فرمود: دنبال نماز فجر و نماز مغرب هفت بار بگوید: بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم خداوند عزوجل هفتاد نوع بلا را از او بگرداند که آسانترین آنها بادهاى بد (چون استسقاء و غیره ، یا مقصود عفونت اعضاء است که بوى بد دهد، یا گرفتارى به توفان که موجب سقوط و هلاکت باشد - از مجلسى و غیره ) و پیسى و دیوانگى است ، و اگر شقى باشد از شقاوت به در آید و در سعادتمندان نوشته شود.13

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡